Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, October 21, 2009

Aku di tinggalkan dengan deraian air mata..

huhuuuhuhu..semalam en shukri telah meninggalkan aku..
tinggalkan aku buat kali pertamanyer...
sob..sob..sob...sedih nie..

eh..eh..jangan nak buat speku ok..en shukri kena handle stok take...
so dia di tugaskan tuk jaga branches kat shah alam tue punya stok take..

makanyer aku kena la tinggal sorang2 kan..
sebab diorang nyer stok take kena buat time malam jerk..xleh buat time operating hours..

ahhahaahahahha lawak siut..cam jauh jerk laki aku pegi kan..
malam sebelum tido..aku dah sedey2 dah....air mata dah bergenang dah....

wakakkakakakaka sangat sengal lak aku rasa...geli jerk kan...
walhal bukan jauh na pun...taman puncak jalil dengan shah alam tue ....

sebelum tido tue siap sms en shukri..cakap aku rindu...
*hahahahahahaha geli wei dengan perangai sendiri semalam...*
pas tue aku siap nangis sedu..sedu...sampai bawak ke tido..

sedar2 jerk alarm n manusia aku dah berbunyi..hahahahaahahha rindu la sangat kan..
jap g tido bawak ke pagi xsedar diri....
drama...drama...

next week en shukri kena handle stok take kat branch usj lak..pas tue awal bulan depan kat melaka plak...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sapa nak teman aku nie wei......

10 comments:

Suki Cida said...

salam... sajer singgah... anyway tak ada yang geli la... hahah saya pun lebih kurang sama je... biar cik abang kat sana tak tenangkan? heheh...

iedaLUVsham said...

ekekeke!!! kene tinggal pulok! meh aku teman, kite g berpoya2, hahaha!!

lidasyah said...

ala tomei2 ... jom tido rumah ida kak.. nak.. sian dia ni... winduan kan.. i know your feeling.. ida pernah rasa gak before...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Suki Cida

salam..salam..singgah la selalu..:)
hahahahaha xgeli nyek..wakkakakakaka

iedaLUVsham

ieda klu ipoh tue dekat..dah lama kita g sana..manja2 nan amanda..hehehehehe pas tue kita berjimba..wah soka..soka..

lidasyah

hahaahahhahaha sian kan..jauh la sayang umah ko..klu dekat ok jugak...menumpang kasih ida..hahahahaha

POSH76 said...

dekat2 gadoh...jauh2 rindu2an...hehe

ai said...

Meh dtg rawang, kita borak smp lobam! ekekekekeke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76

ahahahahah memang pun wei..dekat jerk gaduh sokmo...

ai

uwaaaaa jauh banget rawang tue..klu dekat leh sampai dah

sayangtikah said...

lawak3x...ko mmg patut masuk ini tawun nyer raja lawak la.....hahahaha...tu baru shah alam lum lagik obersea....tu la...depan mata tak nak kenang...bila jauh..air matolah bergenang-genang...huhuhu...

nasaoji said...

kt ni, evry mnth kne tinggai, asben p pantai timer..ni, next week pun, kene p lg.. ;(

aisehh..ape susah kak, kt leh enjoy sendiri2 oo..bkan senang nak dpt time free gni..hehehe..

NeenaAnuar said...

siannnnnnnn.... but by now i'm sure dah lepaskan lelah rindu dah kan? :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails