Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 8, 2009

beraya bersama blogger..

hari sabtu malam hari tue...
aku ada 3 jemputan open house..
satunyer dekat umah makcik aku dekat kajang....
satu dekat ampang..dan satu dekat sungai buloh...

sebabkan siangnyer...en shukri dah buat hal bawak aku round satu hari cari mesin basuh dari pagi..
bawak ke magrib..
makanyer...segala perancangan adalah lari skit la..
rancangnyer nak g umah makcik aku petang kan...
tapi dah magrib baru aku sampai umah...
mana la sempat kan....

jadinya kul 8 jugak la..baru aku kuar umah..
first destinasi kajang....

non ada gambar jugak...
sebab en shukri dok jauh skit dari aku..
dia dok borak nan bapak alang aku....

lepas dah habis makan2..lepak2 kejap..kul 9 lebih gerak ke ampang lak....
nebes nie time nie...
almaklum la..nie first time aku nak jumpa dengan member2 blogger nie kan...

nebes cam nak jumpa boypren time MRIC dulu2 jerk kan...
gedik sangat...
*wakakakkaakakakkak*....

nasib baik la aku bawak en shukri kan..
tue pun ada gak la ...call teman si blogger babes tue 2 kali tanya direction..
kot aku pegi sowang2...maw sampai sudah cari xjumpa umah my blogger babes nie....
sebab appartment tue cam ke dalam skit...
ala2 appartment pemalu gitu....
menyorok untuk tontonan umum...*WINK..WINK...AMPUN YE SIS..*

sebabkan kitorang gerak dari kajang tue dah kul 9 lebih kan..
kena lak malam tue...jalan hazab jammed gila kan...

mula2 dah jumpa appartment tue..
kitorang parking kat luar jerk..
elok jerk register dekat guard house...mat bangla tue..
bagitau yang kat umah tue ada buat kenduri..
asyik la dok ulang bagitau kitorang...
sabaq jerk la...
rasa cam nak lempang jerk....
tapi sebabkan dia suruh kitorang bawak masuk keta.
so ilang xda la marah sangat...sebab dia cakap umah tue jauh
skit dari gate kan...
pehhh nasib baik la kan..dia cakap awal2...kot x...harus melecek kaki haku
dengan kasut 3" nyer......


dah elok parking keta..satu hal lagi nak cari bangunan nyer..
sebab kat dinding bangunan tue..xda tulis A..B...C...*ke aku yang xnampak xtaw la...*

dah jumpa....nak cari mana satu umah plak..satu hal lagi...
dah klakar..dah sampai depan umah *atas umah my prenz nie*
aku dah hampir2 nak ketuk jerk pintu umah tue....

nasib baik en shukri telah mengambil tindakan yang bijak...
calling teman my blogger babes nie...
ropenyer..umahnyer kena turun tangga...
~wakakakakka nasib baik aku xketuk..kot x..harus kemaluan....~


ohhhh...dah sampai....*segan nie..jangan xtaw....*
elok jerk sampai....
salam2 dengan tuan umah..dan sorang lagi my blogger babes...
lepak2 jap dekat sofa..sebab meja full dengan hubbies2 diorang kan..
abis jerk..diorang makan...
apa lagi..seranggggggggggggggggg...ehhehehehehe ilang terus malu ok...


kami kat meja makan...tuan umah dan sahabatnyer kat dapur...


nak makan pun masih dok bersms lagik...
dengan my gurl...sebab nak ke sungai buloh lak pas tue kan....

ha...e2 berbaju ijau tue..tuan umah...dan berbaju purple tue...sahabat blogger jugak....
nie first time ok aku jumpa dengan neena...
deqna tue aku dah 2 kali jumpa dengan dia..
first aku jumpa dia secara xlangsung dekat my prenz wedding..yang mana kawan dia jugak....*kecik jerk dunia kan...*


sedap xsedap tengok la en shukri makan...
memang sedap ok meehoon sup tue....mantops....
*sis..nanti buat N3 resepi nyek...*
en shukri siap ratah2 lagi..
lahai laki sapa la tue...


nie tuk ladies jerk.....
en shukri yang dah kenyang pegi join para2 suami kat forum sanun....

makan-makan jugak..posing tatap posing kan...
cantik kan..masing2 kaler plain yang ceria...
aku soka btoi la.....diorang nie memang prendly....sangat2..

en shukri tengah dengar diorang borak pasal photography la nie...
ha...mana taw lepas nie dia berminat...
xsia2 aku jumpakan dia nan diorang nie semua...
ada gak gunanyer kan...


kami..yang baru first time berjumpa...

sebabkan aku ada nak ke lain pulak lepas tue...
terpaksa aku beransur awal skit kan..
xdapat nak lepak lama2....
maybe next time yer....
*klu ada agenda lepaking2..ajak la i yer tawan2....wink..winkk*




sempat lagi nie...
sebelum balik..depan pintu umah neena pun jadi la...
nasib baik aku pakai kasut 3" hoke...idak la nampak aku nie kementot sangat kan...
si deqna tue kan..tinggi ......harus la aku pakai kasut baru la idak nampak kementokan aku nie...


say cheese ....nikon....

gerak dari umah neena dah kul 11 lebih dah...
sampai dekat umah my gurl lak..dah kul 12 lebih...
kiranya hari tue..memang aku beraya sakan la...
xrugi ok aku pakai baju raya..
bawak ke malam...
sampai bawak ke tarikh lain la beraya punya pasal.....

sampai tersengguk2 ok beraya....
memang konsep beraya taun nie..open house versi supper....

apapun memang seronok la...
seronok dapat beraya abis-abisan..
seronok dapat mengeratkan hubungan silaturahim dengan my blogger prenz...
korang jangan segan2 ajak aku lagi nyek pas nie...


p/s: thanks to deqna n neena gambar2 nie memang cantik sangat....sorry la...terpaksa amik gambar2 nie dari korang...al maklum la..laki aku kan pemalu..wakakakakakaka

4 comments:

Deqna said...

gambar byk lagi sebenarnya.. tapi tak larat nak upload kat blog tu.. tu pun gigih upload satu satu.. tgk ar nanti letak kat fb ker.. tu pun tak tau lah tahun bila..

yesza... kami memang prenly...hehehe

tapi kan mamat security tu kan balik2 duk repeat ayat yg sama.. yg si shah tu rajin pulak melayan.. adoi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna

hahahaahah memang korang sangat prenly..thanks..

ha'ah kan budak bangla tue..asyik la dok ulang mende yang sama..sabaq jerk la haku..

NeenaAnuar said...

hihihi.. sian sis... susah nak carik umah kite dah lar satu hal... dok layan mat2 bangla tu lagi lar satu hal kannn.. siannn... but jgn serik yer sis tuk dtg umah kite lagii... :D

woohh.. kite2 nie memang kengkadang tu terover preennly pun ade.. hahahaa.. so don't worry for sure kami tak sogan2nyer lah! hihihi...

s h a r v i na said...

x ajak saya pun!
majuk la!

ehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails