Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, October 20, 2009

Cita-cita ka angan-angan????

tadi masa tengah dok borak2 kat YM nan sis neena...
tiba2 kuar isu cita2 zaman dulu2 kan..
hahahahahaha klakar siut...nak gelak guling2 pun ada gak..
klu ingat2kan balik..
cita2 masa aku zaman kanak2 ribena dulu....

1st : nak jadi pramugari (aku taw korang nak gelak guling2 kat aku..xpa2..sebab aku pun nak gelak guling2 jugak...gila xsedar diri kan....nak jadi pramugari ok...xpadan dengan ketinggian mengalahkan naomi cambel)

2nd : nak jadi pembaca berita (sebab aku tengok pembaca berita tue semua cantik2 jerk..aku pun nak gak cantik2 cam tue...hahahahah nak melawa jerk kan..)

3rd : nak jadi peguam (nampak cam educated skit la...nampak skit cam terpelajar kan..hahahaha)

ish sebenarnya banyak lagi ok cita2...
nak jadi artis la..model la...*memang cita2 nak yang glamour2 jerk...*
lupa daratan btoi...

tue semua cita2 masa aku sekolah rendah taw...masuk sekolah menengah...
dah baligh...(wakkakakakaka lambat na akil baligh)
cita2 pun dah tukar dah....

cam hebat skit dah la kononnyer klu cita2 nak jadi arkitek *sebab tue aku amik kos kejuruteraan masa form 5 ...tapi fail paper kejuruteraan..wkakakakakaka gila bengap kan...*

pas tue masuk zaman diploma..cita2 tukar lagi...
hahahaha nak jadi DJ RADIO..bleh..bleh... hahahahahahaha sebab aku kan suka bercakap..
aku rasa cam enjoy jerj jadi DJ radio nie...

sengal jerk klu ingat2 balik kan...
walhal xda satu pun cita2 aku jadi kenyataan...tue la aku pun xtaw la tue sebenarnya cita2 ka..angan2...

orang kata impian kena tinggi baru la usaha keras skit kan...
tapi aku bersyukur la skrang nie..walaupun aku xda cita2 nak jadi budak IT...tapi akhirnya aku berjaya jugak jadi budak IT...*berjaya kah????? berjaya jadi anak kesayangan bos jerk..wkakakakakakaka*

p/s: cita2 korang tercapai dak???? klu tercapai tahniah aku ucapkan nyek...bravo..bravo..

6 comments:

POSH76 said...

aku lagi bengong kecik2 giler nak jadi princess...berangan2 dlm bilik sampai abah aku skodeng gelak2kan aku...huhu

untungnyer jadi buah ati boss...hehe

lidasyah said...

kak.. sebenarnya kan ida pun pernah la berangan nk jadi pramugari.. tak sedar la time tu kemetot kan.. sudahnya lain bidang la kerja skrg ni.. bidang yg tak pernah diimpikan langsung...

sah90 said...

banyaknya cita2.
Nasib lah bukan bercita2 jadi:
ultraman,
wonderwoman,
Catwoman,
Granzsazer,
power ranger..
(^_^)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76

hahahaha amoih demand ok cita2...
ada untungnyer..ada jugak xbestnya...tapi banyak best dari xbest la..hehehehe

lidasyah

hehehe agaknya pramugari tue cam command sangat kot kan...


sah90

harus la banyak baru leh buat pilihan..
kalu aku jadi ultraman tue semua..kamal adli tue xleh cari makan.hauhauhauhauhauhau

nasaoji said...

kad 001 kt, hny 1 jer, dari darjah 1 - 6 kot, suma cikgu!..

hampir jd ooo...hehhe...tp, tak le jd, sb maleh bgn pg!..

NeenaAnuar said...

hahahaaha.. nie yg kite borakkan hari tu kann.. hihi..

cita2 saya nanti cikgu adelahh.. ayat2 standard waktu sekolah dulu.. huhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails