Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, October 14, 2009

Kami Bukan AH-LONG

pagi tadi otw nak datang keja...
sebab jammed seperti biasa kat area south city tue....
aku pun dah bosan2..layan sakit kepala...layan ujan gerimis...
layan fafau nan FBI

tup...tup aku ternampak sesuatu yang sangat menarik hati aku..
dan sangat menaikkan kemarahan aku....sebagai pengguna...

korang tengok nie.....apa jadah nyer signboard nie jadi gini...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|





dah tue ko nampak ke nama jalan tue...

sengal taw...
manusia nie xda akal ke...pendek na ke pemikiran nie...
sampai dah xleh nak pikir langsung
tempat mana yang sesuai nak tampal semua menatang jadah nie....


kelulusan dalam masa sejam...
paip tersumbat....
kami membeli piring astro lama...
macam2 la gamaknyer yang di tampal kat situ....



kat tengah2 jalan nie sanggup jugak diorang lintas jalan..
tampal iklan2 murahan nie semua...



kesian kan dekat posmen2 yang baru start keja...
dah meraban nak cari nama jalan nie....
ohhh aku haruslah menyokong para posmen..sebab my BIL pun posmen..tapi posmen pos laju la...





tapikan aku tengok kes2 macam nie..
Majlis Perbandaran pun macam xboleh nak amik apa tindakan jerk..
ke diorang yang sengaja membutakan mata tuk semua nie...
tolong la...jangan la memburukkan pemandangan yang sememangnya xbrapa nak indah tue....
klu kita xjaga kebersihan dan kehormonian...*nie kira harmoni la jugak kan...*
sapa lagi kan...xkan orang PATI kot.....

ha ada bakat dak jadi wakil rakyat...
wakakkakakaakkaakakak
aku leh dak jadi ahli DUN tuk bahagian SERI KEMBANGAN...


sila undi aku...pangkah XXX


akan ku bela nasib korang semua....
wakkakakakakakakakakakaka

p/s: mood meroyan sebab badan kesihatan kurang memuaskan...

7 comments:

POSH76 said...

mmg takdok civic..along ni sumer elok tangkap jer...betul2 mcm sampah masyarakat...huhu

Afundi purplelicious...hehe

serius nampak...hehe

nasaoji said...

errrhh..tak berakai itu org!..


wah..tb2 nak jd DUN kah?..hehehe..

lidasyah said...

itu la kan.. ntah apa2 la dorang ni.. takde kesedaran betul la.. bengong...

tp akak cam serius jer.. esook cuti ker.. pi perhimpuanan UMNO.. leh la kan ida vote XXX untuk akak...ya yakin!!!!

s h a r v i na said...

saya undi akak yea!
ehe..

mangkuk tul org yg tmpal2 tuh..
xabes skola la tuh!

sayangtikah said...

rasa nye dorang wat keje tampal menampal ni masa malam @ dinihari...tu yg surprise bila kita lalu ptg smlm tak dok, lalu pagi ni melambak2 lak menatang tu..konon nak wat surprise la tu...tapi mmg surprise la kan kat abg2 posmen...cian dorang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76

memang kan ahlong2 nie semua..dah la nyusahkan orang jerk...elok kasi rejam sampai mati jerk..

ahhahaha ya2 undilah purplelicious...
AFUNDI PURPLELICIOUS..walaweh

nasaoji

hahaha tue la kan..tiba2 nak jadi DUN..


lidasyah

memang kan..bengong..xda maknanyer dik oiii aku nie mendaftar tuk mengundi pun idak lagi nie..wkakakakaka


s h a r v i na

hahahah undi dan sokonglah akak nyek..heheheh


sayangtikah

tue la..memang suprise ok..
sian kat abang posmen ka??wakkakak ko nie kan kak..

NeenaAnuar said...

hahahahahaha.. tak tahan lar tengok part "akan ku bela nasib korang semua" tuu.. heheheehe..

alaa.. malaysia nie memang semuanyer BOLEH lar sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails