Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 30, 2009

Nasi Kandar Pelita-KLCC

hari rabu hari tue..aku kena turun kl..ada demo dan installation system dekat
F&N..
dah alang2 turun kl time lunch kan..
langsung la budak2 nie ajak aku lunch dekat nasi kandar pelita..

kebetulan dah lama aku xmakan nasi kandar kan..
kira orait la...

kitorang sampai time orang lunch harus la ramai gila orang kan..
siap beratur panjang ok...
*xsempat nak snap gambar masa tengah beratur..segan ramai sangat manusia..aku kan PEMALU..wink..wink*


nasi kandar pelita...
slogan xbleh blah...
MALAYSIA BOLEH....
PELITA BOLEH...



nie tengah beratur gak nie...tapi dah dekat nak sampai tempat amik makanan..
*gila parkinson tangan member aku nie..habis gegar2 gambar aku...*


gambar kepala ikan...
bapak besar kepala ikan nie...
takut aku nak makan...
tengok gigi ikan tue pun aku dah gerund...



muka tengah tahan lapar...
tengok dan baw makanan bikin perutku lapar...


muka adalah ceria bila makanan ado di depan mata...




member aku makan nasi briani..



aku makan nasi putih sajork..bersama lauk ayam masak hitam..
sodapp wehhhh percayalahhhhhhh...



saja kasi tepek gambar makanan banyak2 skit...


dah kenyang makan..baru la hati senang nak buat keja kan..
dah mari kita keja....







7 comments:

s h a r v i na said...

wah wah kak!
bkn maen lg..
ehe..
kenyang x?

sayangtikah said...

korang2 ni mmg cam siuuuttttt jek tau....tapau lah skit lenkali...cian aku kt opis sowang2 tak mkn..huhuhu...

intan said...

waaahhhh.bestnyee..dah lamae x makan kat situ..dulu sekali jek pegi..dulu time bcinta..smenjak dah kawin..belum jejak ke sana lagi

NeenaAnuar said...

sis.. awat tak habaq gie makan situ.. kite nyer office jalan kaki dah leh sampai dahh.. lain kalau ade ade kat area2 KLCC bagi tau taww.. leh kite lunch together2.. :D

POSH76 said...

sodapnyer ni yg nak p pekena nasi kandar...tp aku OFF nasi...huhu

meleleh jerlah tngk hang makan...huhu

nasaoji said...

kt pnngil pelita ni tmpt makan org kayo..mehe kan hegenyer..

klu p ctu, suka oder ROTI TISU SATU MAMAK!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

s h a r v i na

hehehehe kenyang dah..erkkk alhamdullilah...

sayangtikah

hahahha xdapek den nak nolong...

intan

hehehe nnti ajak cik abe g makan kat c2 nyek..

NeenaAnuar

lorr ye ke..xpa ..nanti kita lunch sama2 nyek..

POSH76

lahai siannyer beb..xpa nanti dah habis time OFF kita bedal nasi sama2 k..

nasaoji

ye ke?? memang mahe skit regenyer...
heheheh roti tisu satu mamak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails