Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 15, 2009

bergedik di opis

dalam tengah stress buat keja...stop jap..pas tue ajak kak mita nie berposing..
*bos aku xmasuk opis lak hari tue kan..lagi la buat perangai...kan..kan...*

kak mita lak siap cakap.." k..la dah malas dah nak buat keja..
sambung esok jerk la...meh kita bergambar meh..."

aku harussss la sokkaaa kan....walaupun masa nie kepala tengah ting..tong nie...


muka pale jerk...kepeningan melanda jugak nie mak buyong time nie..



foto gedik yang pertama...
*bujet lentik jerk vonttott tue kan..posing cam gitu...wakkakakaa*


gedik kedua...
peace...cam kanak2 ribena...


gedik ketiga..
eh kak..asal ko cam malu2 lak kat belakang eida tue...
xyah la nak nyorok kat blakang tue kak..ishhhhh
*tapi aku suka tengok senyuman kak mita kat sini..nampak cam malu2 kucing jerk...auuuwwww..*


gedik ke-4..
ohh nie namanyer gedik melampau...

dah habis posing kat luar...
kita terjah meeting room plak...
tengok budak2 yang tengah buat testing..


yolah korang nie dok buat testing kan...
ke tengah layan you tube nie....
i know u know la...

aksi2 tuk rakaman semata2 nie..
korang xyah la nak percaya dengan kerajinan budak2 nie semua....
*hahahahahaahahahahahaha*


ohhh peace lagik.....


aksi gedik seterusnya...
ya ampun..xbleh blah posing lentik2 cam gini kan...
waakkakakakaakakakka


nie lak uat aksi mendada...walaupun xbrapa nak menonjol time nie..
*oppsssss sensored nie.... :P*


korang nampak perut aku buncit x????
ke aku yang perasan kata perut aku nie nampak macam buncit...

hahahahahahaha aksi terakhir..istimewa tuk korang....
nie lah buktinya betapa aku menyanyangi readers2 ku semua....
terimalah..terimalah...*dalam nada paksaan nie...:)*

p/s: match x tudung aku dengan baju tue....tudung baru beli siut..*bukan niat nak meriak bagitau baru beli...hokey* aku main yakin jerk beli tudung tue...rasa2 cam match jerk nan baju tue..

5 comments:

aien~s corner said...

ok2.. suai.. cntek tudung tu.. ngee

iedaLUVsham said...

haahha!!! tang ontot tu yg mahei!!! :)

Deqna said...

amboi kemain gediks lagi kat opis yer.. ni nak kene report kat bos nie...hehehehe

p/s: kalau tidak malam minggu hari tu kita bergedik kat rmh awak tau.. nape takde kat rmh????

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aien~s corner

heheh ye nyek..thanks u

iedaLUVsham

hahaha verangan vontot tonggek cam kak ZZ la nie.konsepnyer..

Deqna..

hahaha syhhhh diam2 taw...

tue la..watie cakap lambat sngat..kot x..mesti terkujat korang datang umah kita..hahahahah

NeenaAnuar said...

wahh. i loike gedik2 niee..

cantik arrr baju & tudung sis tu.. veryy the matching!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails