Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 19, 2009

Kenduri Kawen

sabtu lepas aku dapat 2 undangan jemputan perkahwinan
classmate n junior aku dulu masa blajar...

wah rezeki perut lagi....
makan..makan..makan....
*sampai sakit perut hari ahad hari tue..huhuhuhuhuuhuh*

sebabkan ada 2 jemputan .. harus la kuaq awal skit dari umah kan..
sebab lokasi adalah jauh2..
satu dekat bangi..satu dekat gombak...
sebabkan umah aku nak ke bangi adalah dekat sajork..
so bangi adalah destinasi pertama...
sampai kat bangi kul 12...en shukri masa tue dah bebel2 cakap awal sangat la apa la..
jap g tengok dah ramai tetamu yang datang dah...

so xdan la segan sangat ka apa ke kan...
sampai jerk harus la cari makan dulu kan...

jumpa dengan mak bapak pengantin jerk dulu...
lepas makan baru meraban nak cari pengantin....

pengantin tengah dok melepak kat dalam bilik sementara nak tunggu masa bersanding
kul 12.30..sempat la aku pegi jumpa pengantin kat dalam bilik...


nie la pengantin...junior aku satu semester...

cantik kan tema dia...itam kuning..amat jarang aku tengok orang pakai kaler cam nie..
orang yang brani jerk leh amik kaler2 cam nie...
hehehehehheh

lepak kat sana xlama sebab dah janji dengan my prenz..nak pegi gombak lak..
sampai gombak kul 1.30..masa aku sampai pengantin tengah nak hantar parents pengantin lelaki balik...

jumpa kat jalan jerk dengan pengantin..
pas tu pegi cari makanan lagik..
*dasar kuat makan kan...*

elok jerk aku dah habis makan baru la kawan aku nie sampai...
walhal dia tue bukan la jauh na pun klu ikut mrr2 tue kan..
tapi dia dah terlajak jalan plak...


nie la budak yang sesat jalan tue...
pas tue marah pengantin sebab buat map dari kl jerk semua...wakkakakaakka
keji taw...

lahai jelingan manja...

ha nie la classmate kitorang dulu....
nur tasliah a.k.a eno...
lain sangat muka dia skrang...
nampak berseri2 la...
aku dok borak2 nan si watie cakap pasal eno..leh lak laki si watie tue.
nyampuk cakap kitorang dok ngumpat...
eh halu....inat kitorang nie mami jarum junior ka???



ha..nampak dak bukti kami nie dok ngumpat....
tengok aksi si watie tue dah taw dah kan....
wakkakakakakakaka


pengantin yang hapie...


pasangan eno dan amzan...

kat wedding eno nie dapat lak aku jumpa dengan budak2 class aku dulu
kiranya cam pra-reunion la nie...
gila lama xjumpa dengan diorang..
dah brapa tahun dah..tiba2 dapat jumpa kat sini..
cam terharu skit la..
huhuhuhuhuhuhuhu


sebahagian dari budak2 kelas aku dulu...
*ohh budak kecik tue bukan la budak kelas aku..tue anak member aku....*

kami lagi...


aksi gedik aku dengan pengantin....


lahai muka aku xsemegah betoi...


sebabkan camera ada di mana2..
so muka masing2 dah xtaw nak hadap ke mana dah..


aku wif pengantin....
*eno asal muka ko dah nampak panjang nyek...konpius jap aku...botox pemanjangan wajahkah???? hahahahah*


kat luar lak sebelum balik...


aku terselindung di sebalik kak ziela...
*kak ziela pun dah superrr kurus skrang...*


naik seri muka pengantin nie...
memang beza..memang berbeza...


oh sebelum balik..harus la bergedik lagi dengan si watie...
nasib la kan...bunga manggar nie pun jadi mangsa...
nasib baik xtumbang hoke..kitorang dok berposing sakan kat c2...



lagi..aksi bersama bunga manggar...


tembamkan anak member aku nie..
mak dia kurus jerk..ikut baka bapak eh kot..cubby...

lepak2 kat umah kenduri sampai kul 2 lebih..
pas tue baru la masing2 bawak diri balik...
sekali sekala dapat jumpa dengan classmate dulu best kan..
lepak ramai2..hang-out borak2...memang best la...

5 comments:

Deqna said...

eh camne watie leh ada kat sini pulak.. hehehe saja buat2 tak tau yg watie ni kawan awak jugak yer...watie ada gitau dia nak gi wedding kat gombak.. oo nilah dia weddingnya..

suka2 jer ckp org wat botox memanjang yer..hahahahaha

POSH76 said...

pengaten tu mmg sah ler santek..

tapi yg kelass skali yg jadi pengapit tu..posing baek punyer..hehe

syiok jamu mata...nak2 jumpa geng2 lama...bessnyer

[z@ck] said...

comel la kawan akk yg atas tu..
=)

Cik Yayang said...

pink lagik...eish..minat tul la tgk baju pgantin kaler pink ni...ermm...:-)

NeenaAnuar said...

wahh.. bagus .. korang amik kesempatan bergedikss di perkampungan ;pengantin! i loike! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails