Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 15, 2009

Rasah Kemayan Golf & Country Club

ahad lepas aku temankan cousin aku pegi makan kenduri kawen
dekat seremban 2...
kawan satu UIA dengan dia dulu...
*jangan xtaw cousin aku tue student UIA yang terlampau hoke...wakakakak*




majlis tue buat dekat rasah kemayan golf club .....

memang majlis yang sangat mengikut protokol la...
ish xsuka la aku attend majlis kawen cam gini..
sebab aku rasa cam xmesra jerk...
almaklum la..cousin aku cakap family pengantin nie
VVIP punya orang kan....
majlis ok la..cumanya....kita xboleh suka2 nak pegi jumpa pengantin tuk amik gambar..
walaupun time tue pengantin xda buat apa2..
dok jerk kat tempat makan tue...

kena jugak tunggu emcee tue annouce tuk aturcara seterusnya...
baru la leh bangun...ish sangat menyusahkan tuk aku la...
tuk orang lain xpasti la kan...


mana korang nak cari pengapit pengantin lelaki vs lelaki...
hahahahahahhaahahaha


roommate my cousin dulu...


harus ada muka kami kan...*nie la bekas pelajar terlampau UIA nie..hahahaah*


pengantin potong pulut kuning...

lepas dah habis potong pulut tue..
ingatkan bleh la jumpa kejap nan pengantin kan..
just nak say hi..hi..bye..bye..
tapi xbleh nok...xbleh....
nak kena tunggu tayangan slide show dulu...*bajet tengok pra tonton filem baru la tue..*
pas tue plak tunggu ucapan dari keluarga plak...
ha lepas tue la kot baru ko dapat nak jumpa pengantin tuk say hi..hi..bye..bye..
ke nak amik gambar ke...

xkosa aku nak tunggu sampai majlis tamat kan...
xkan la ko nak dok kat c2 jerk dari kul 1 sampai kul 4 kot....
sangat tidak munasabah la bagi aku...


muka tension sebab makcik nan kakak pengantin perempuan tue...
sangat fussy...


nasib baik pengantin nie bukan kawan aku ohh...
klu kawan aku..kompom2 aku hantar surat aduan pas tue...
ish...kak..hang xyah la nak berangan nak buat kenduri kawen dekat dewan2 cam nie..
sangat xmesra rakyat taw....




ohh sebelum balik amik gambar dulu...
kat atas tangga pun atas tangga la....


tiba2 tersama lak kaler baju kitorang..
walhal xplan pun....

aku memang kurang berpuas hati la dengan majlis tue..
tapi nasib baik la makanan dia bleh tahan sedap kan..
kira cam terbalas la jugak..
kot x..harus aku suruh cousin aku tue..belanja aku makan dekat JJ seremban 2 tue...

*ohhh lama gila xpegi seremban 2..tiba2 teringat kenangan silam...ohhh tidak...*


p/s: kojah..akak xsempat nak rojer kojah hari tue..kot x..leh kita lepak minam2 sama2 kan..







5 comments:

Deqna said...

org ado2 kawen camtu lah... very the protokol kan..

takpe janji perut kenyang kan..

NanaLiana said...

baru cadang2 nk wat kat Safira golf club terbatal lak plan hu3
tak sanggup mampus kena ngan tok nab wakakaka

Cik Yayang said...

Protokol punya psai, gitu ler jadik nya....anyway, suka tgk baju pengantin pmpuan, cantikkk...sweet ajer..

Ops...salam perkenalan dr Cik Yayang, pernah dgr pasal PURPLELICIOUS ni, tp baru hari ni berkesempatan singgah..:-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna..

ha'ah memang kan..nasib baik la kami bukan di kalangan orang ado2..kot x..harus kena jadi bahan jerk..hhehehehe...

tue la nasib la makanan dia sedap kira xsakit hati sangat la...

NanaLiana

ya ampun..xyah la hang dok verangan nak buat kat dewan2 bagai nie...maw setaun jadi bahan nanti hokey..

Cik Yayang

ha'ah kan sangat protokol..tapi baju pengantin perempuan tue memang santek pun..

thanks Cik Yayang coz sudi jengah kat sini...tapi napa blog Cik Yayang private..huhuhuhu baru nak jengah...

NeenaAnuar said...

hohohoho.. part pengapit jantanss tu yg tak tahan tuu.. tak penah2 ku lihat..

tapi kalau kawin protokol sgt nie memang membusan kan lar sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails