Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 8, 2009

Beraya d Bukit Puchong

hari jumaat lepas..memang dah plan nak g beraya umah my gurls...
dulu every year dia buat open house....tapi this year...dia bersara kejap...
nak rest katanyer..
nak g beraya umah kengkawan lak katanyer...
sebab kan dia xbuat open house secara official..aku pun terjah la umah dia jumaat lepas balik keja hari tue...


mula2 plan nak gerak dari umah kul 8p.m.
jap g en shukri balik lambat lak malam tue...
dah kul 9p.m baru aku gerak g umah dia...
nasib baik la dekat jerk umah dia nan umah aku....

klu ikut short cut ada tol rm1.60..klu ikut long cut..depan ioi tue..xda tol la..
tapi kompom2 la jammed kan...
dah la dah lewat jugak time tue nak g beraya umah orang kan..



amik gambar mangkuk mee goreng jerk....


kami di jamu dengan mee goreng mamak....
sodap la yang...nanti leh goreng lagik yer......


mulut tengah dok makan kerepek pisang gamaknyer time nie...
penuh mulut tue..sampai termuncung2 aku...

tersandar kekenyang makan mee goreng...
~motip sengih cam gini...~

lorrr asyik2 muka dia jerk.....
nie la satu2nyer cousin aku yang sewel dan huahua...
kiranyer sekepala la nan aku...

wanita bertudung itam la nie konsepnyer...


nie adalah tabiat semula jadi my cousin dengan adik2 dia...
suka gigit kuku..
ko nie xkenyang makan ke kak...
xpaham haku taw.......


kerepek pisang tue sampai setengah "tepawe" aku makan..
almaklum la..aku dah bagitau my gurl yang aku teringin sangat2 nak makan kerepek pisang..
since raya aku cari xda...huhuhuh
nasib baik ada kat umah dia...xda la aku kempunan sangat...


nampak x..kueh tat kat dalam balang tue..bapak besar taw...
ada la besar ibu jari aku..memang puas makan la..
sebijik pun dah kenyang...
inti pun padat...
*jadi bahan jerk kueh tat nie dengan cousin aku nan en shukri..kuang asam btoi..*

bukan setakat mee goreng nan kueh raya..
kitorang turut di jamu dengan aiskrim...
pehhhh mabeles.....


tengah nak cedok aiskrim....
*asal en shukri asyik amik gambar badan aku jerk nie...muka xnampak langsung...*
belakang aku lagik...tengah bergosip sambil layan herbie kat TV3...


ha..baru nampakgambar tuan tanah....
jemput makan aiskrim tawan2....

kitorang lepak xlama...*eh ye ke xlama nie?..*
sampai kul 11 lebih jerk...balik awal sebab cousin aku keja pagi sabtu tue....
balik sampai umah layan herbie sampai habis...
baru la masuk tido....

esoknyer banyak lagik jemputan open house yang aku attend...


p/s: dah dapat 2 mende yang aku teringin sangat nak makan (kerepek pisang nan kueh tat)..tinggal satu jerk lagi..
ada sapa2 nak jamu aku dengan ketupat palas x??? aku teringin nak makan ketupat palas nie...



3 comments:

iedaLUVsham said...

amboi2!!! sodapnyer eskrim!!! ;)

lidasyah said...

aiskrim.. wah best ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang aiskrim tue sedap banget...tapi sebabkan manis melampau2 so makan satu mangkuk jerk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails