Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, October 6, 2009

Lunch @ Bistro

kemarin kuar lunch adalah lambat skit...*komitmen la katakan..sila percaya dengan statement nie ok...*
xtaw nak g makan kat na...
decide nak makan dekat jj jerk..
sejuk skit..ada aircond..

lunch @ Bistro

sebenarnya aku nie just ikut si mak buyong tue jerk..
dia la yang ajak makan dekat sini...
jap g...aku yang lelebih makan taw...
orang yang beria2 nak makan kat sini..makannyer idak abis pun...


Bistro sebelah dengan The Body Shop

ais lemon tea yang masam dan sedap....
*pehhh tiba2 rasa cam meleleh air liur nie...terasa2 air lemon tea tue lagik...*


menu mak buyong...yee mee claypot...



posing sementara nak tunggu makanan sampai...


menu aku..grilled chicken blackpepper...bleh tahan la..idak ler sodap bonar...



orang yang ngidam tapi aku yang lebey2 makan..


sllrrrrpppppppp tengah dok irup kuah yee mee...


sempat dok "punchkad" kat laki eh lagi tue...
bagus2 isteri mithali nie....
*alamak tengok makanan nie..terasa lapar la pulak...huhuhuhu*

sedap ais lemon tea nie....
terasa2 kat tekak aku nie ha...


licin ok aku makan....
xda tinggal apa langsung....
ya allah..gerund lak aku tengok cara aku makan semalam...
~ dah sah nie ada membela gamaknyer...wakakkakakakaak~

tengah santap yee mee mak buyong lak...
hahahahah keji kan..si mak buyong nie amik gambar aku...siap ada bukti pinggan kosong
grilled chicken aku makan...


aku xda la habiskan semangkuk yee mee tue..
just rasa2 skit jerk...
*oh sila percaya hoke....*


muka hapie gila dapat makan secara rakusnya....


habis makan..lepak2 jap sementara nak turunkan makanan kat dalam perut nie..
sebab aku dah sengkak gila dah time nie..
rasa macam nak merangkak dari restoren tue ke parking keto...


next week kena timbang berat lagi nie...
adoiyai..gerund lak rasa nak g timbang berat nie...
takut2 xdapat terima kenyataan lak nanti...
huhuhuhuhuhuh...


p/s: sabtu dan ahad nie..full of open house lagik...matik la kan..makan..makan..makan...tanpa henti lagi...

4 comments:

Redbloodsnow said...

huiyyiii...tuh baru licin berkilat pinggan tuh kak weh..hahaha. Akak nyer menu sgt nangis lerrrr....NGIDAMMMMM!!!!


:D

Redbloodsnow said...

huiyyiii...tuh baru licin berkilat pinggan tuh kak weh..hahaha. Akak nyer menu sgt nangis lerrrr....NGIDAMMMMM!!!!


:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Redbloodsnow

ya ampun memang semalam akak adalah hari makan seharian..
uit2 jangan ngidam2 kang merembes lak air liur tue kang..wkakakaka

NeenaAnuar said...

fuh!! licinnn pinggan sis! mesti sodappp tuuE! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails