Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, October 7, 2009

Raya Lagik..

semalam my gurls datang beraya dekat umah..
hari ahad hari tue dia xsempat nak datang beraya kat umah aku...
sebab tue la semalam dia datang...

sebabkan xda mende tuk masak kan..
aku masak nasi jerk la..
leh buat dinner gak kan...


chef of the day..sempat posing sementara dok menggoreng ayam...

chef adalah selebet yer...amik gambar dekat cermin..
nak gak berposing..bukti jadi chef kan..
tali apron tue bukti ok...

ayam masak kicap..sayur keladi masam asam pedas..nan udang masak lemak cili api...
tue jerk menu yang sempat aku buat....
ye la..balik keja..masak jerk apa yang ada kat umah kan...
*ohhh tipu sayur keladi tue bukan aku yang masak..mak buyong yang kasi aku...*

nie la budak yang datang beraya kat umah aku semalam...
keji taw fomfuan nie..laki eh nak tambah nasi..dia siap marah2..
*sila abaikan periuk nasi tue yer..sangat la bersopan jamu tetamu siap kuarkan dengan periuk terus...sonang cito..*


diorang dok melepak sampai kul 9...
pas tue baru diorang balik..
kononnyer nak cari kedai lampu..
nak beli lampu katanyer....
my gurls nie..penakut skit..tido malam harus ada cahaya lampu...
sangat taw fomfuan nie...
aku lak pesen klu ada cahaya lampu tue..selagi tue la aku asyik terjaga jerk...
xleh nak tido dengan lenannyer...klu ada cahaya lampu nie..


*nie gambar pagi sebelum nak g keja..sempat posing lagik depan cermin...*
pas tue kena sound nan en shukri cakap aku nie. "CEWI"...sengal taw..


p/s: CEWI bersamaan dengan JAKUN..tue bahasa kedah tue...

5 comments:

Redbloodsnow said...

Adehhh!!! keladi asam pedas my fav ler kak eida.. yummm yumm :) Psstt, nyempat lg chef tuh berposing sblm masak kan..hehehe

:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Redbloodsnow

hahahaha gaya cam chef pro jerk kan..sempat tue berposing..wakkakaka

encikReza said...

tu dia....
pelbagai jenis pinggan mangkok ko kuarkan.. nmpk sgt dinner kan~

[z@ck] said...

cik weeeee..
hahaaha..da lama x dgaq perkataan 2...hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

encikReza

classkan..xyah nak kuarkan accorox ka..acopal ke..fyrex bagai hoke...
kita pakai yg beli fresh n white dapat pinggan mangkuk sudah...

[z@ck]

hahahah tue ayat en shukri...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails