Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 30, 2009

Lunch Bersama Blogger..

semalam aku kan ada demo dekat F&N..
sebabkan kebosanan terlampau dekat c2..sambil dok tungu member2 aku
buat testing
aku dok layan pesbook..*gila keji..diorang buat testing..aku buat donno jerk...*
dengan berstatuskan..kesibukan di F&N..*auta lebih nie..wakkakakaka*

tiba2 one of my prenz blogger nie komen jugak..

Nurmala Mazlan
Eida – F&N sg besi ker?

Eida Bellezza
F&N jln tun razak..jom lunch sama2 dekat ke??/

Nurmala Mazlan
Sgt dekat ngan umah MIL kita..dekat gak ngan office kita.. jom lunch sesame..

aku pun apa lagi...macam orang mengantok di sorongkan bantal la kan..
*cewah siap peribahasa ko kuar....*
lagipun memang dah lama teringin nak jumpa dengan dia..
tapi asyik la ada jerk hal2 lain yang menjadi penghalang....


nie la...my prenz tue.. MALA
dia sangat sweeeeeeeettt..suka aku tengok....
hahahaha bergambar versi malu2 kucing ko..jauh2 gitu...



nie ABC kawan aku order..
sian dia..hari tue dia vegi..so xleh nak makan..
makan ABC jerk la...
*ohh yes kawan aku tue indian sebab tue la dia vegi..*



air pn mala...
durian belanda...
putih bersih dah macam air susu jerk..



my presh oren...


nasi ayam yang nampak cam sedap gila...
tapi hareeeeeeeeeemmmmmmmmmmm....
sup tue dah rasa cam ayo masak jerk..
aku rasa air masak lagi sedap dari sup tue..
cit..dun judge a book by it cover...sebab tue adanya peribahasa gini kan...


lepak time lunch jerk..almaklum la..dia keja kan..
walaupun aku pun keja..tapi xpa..sebab keja kat luar..suka suki aku jerk nak masuk kul brapa...:P

hehehe next week kena pegi F&N lagi...ada sapa2 nak lunch dengan aku lagi dak???
nampak cam desprate dak nie???hahahahahahahahahahahahhaha




6 comments:

NeenaAnuar said...

kite boleh jer nak lunch sesama sis... tapi kat KLCC lar.. tak leh gie jauh2 sgt kang mau boss aku meroyan carik seksitary dia... hahaha..

s h a r v i na said...

i saw this story kat entry kak Mala pagi td..
ehe..

*jeles jeles*

Aujinz said...

Purple : kenape tak oder air F&N jer dua tiga botol...kan besttt..ahaks

~cari pintu dapo..nak kluar~

word verification perkataan Maggie.. cess.. buat aku lapo jer malam malam buta nie...

POSH76 said...

bestnyer dating dgn blogger..

biler ko nak dating ngan aku...hehe

nasaoji said...

tgk ABC, tingt cendol..nak cendol nih.. :(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

hehehe bleh sis no hal..nanti kita turun F&N kita rojer sis k..kita lunch sama2...

s h a r v i na

hehehe yang tue la..nanti ada kesempatan kita jumpa k...

Aujinz

hahaha order air F&N??? wkakakaka
hahaha word MAGGIE ka???cayalah...sebab ko kuar ikut pintu dapur sebab tue dia kasi word MAGGIE ok..hahahaha

POSH76

beb..bila ko pree nak dating2 nan aku..rojer2 la..heheheheh

nasaoji

cendol pulut sedap gila kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails