Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 2, 2009

Mancongkam lagik....

hari sabtu..adalah hari tuk aku membongkang sampai tengah hari..
tapi sebabkan en shukri keja sabtu lepas...
terpaksa lah aku bangun awal....huhuhuh walaupun aku cuti..xdapat nak bertidur-tiduran lagik...
en shukri tue kecoh sangat...mulut dia sangat bising ..

sebabkan dah awal bangun...langsung la..
aku mengemas umah yang hanya seminggu sekali dapat buat kan..
hari keja mana sempat nak kemas umah...
setakat sapu sampah yang nampak2 jerk...

aku klu hari sabtu..perkara pertama kalu bangun tido...
adalah membuka radio..
sinar fm..nak layan dengaq carta sms di sinar...powerrr beb...


frekuensi 96.70 di lembah klang...

aku memang suka layan carta sms di sinar nie...
pehhh sekali sekala layan lagu2 retro memang cair beb...
terkenang kisah silam...
*wakkakakakakakaka*

aku adalah malas nak masak hari sabtu tue..
pesan tapau jerk kat en shukri..dia balik keja dalam kul 3 cam tue..
baru la dapat makan tengah hari....
sambil layan cita hindustan kat channel zee....
dalam kul 4 lebih..my prenz datang umah....

dia ajak temankan dia cari umah sewa...
keji taw my prenz tue..nak cari umah sewa..yang design umah tue sebijik sejebon cam umah aku..
pattern lain xmo...bek ko dok umah aku jerk wei....

teman diorang cari umah sampai kul 7 cam tue...
balik umah..magrib...pas magrib baru la kuar balik..
sebab aku adalah sangat teringin nak makan nasi ayam mancongkam...
*yang..ko la nie ajar kita makan nasi ayam nie...*

pegi makan nasi ayam mancongkam dekat gombak sanun...
orang ramai btoi malam tue...
dah la ujan2 gerimis kan time tue...
nasib baik kat bahagian dalam still ada tempat duduk...

kedai makan nasi ayam mancongkam...
masa aku amik gambar nie..my prenz nie siap tanya..

my prenz: wei awat hang amik gambar tue..
en shukri: dia nie memang sawan camera..

uwaaaaaaaaaaaaaa xsempat aku nak jawab en shukri dah jawab
bagi pihak aku...dah tue siap cakap aku sawan ok....sabaw jerk la...


nasi ayam yang super sodap......*ikut selara aku la...*



ayam yang garing2...pehhhhh mabales syehhhhhh....
*neena n kak miow..percayalah bahawa nasi ayam nie adalah sedap....*


lepak2 kat kedai tue..sampai kul 9 lebih...pas tue kuar idea nak g tengok wayang plak..
mula2 plan nak tengok cita PAPADOM..tiba2 bila dah sampai dekat MID VALLEY..
en shukri tukar pikiran plak...
nak tengok NINJA....


*gila kecik gambar nie...*

wow...memang enjoy gila ok cita nie...
member aku..bleh tido...masa masuk dalam panggung...
dia cakap dia memang dah ngantok gila..
dari start cita tue..sampai cita habis ok dia tido...
keji btoi...laki dia siap dok kacau2 dia pun dia leh tido gak...
aje giler taw pompuan nie...


sekali sekala hang-out cam nie nan kengkawan best jugak kan....
memang enjoy la...walaupun penat ..janji hati hapie....


p/s: NEENA nanti kita bawak sis makan nasi ayam mancongkam nie nyek...KAK MIOW..hampa nak p bila rojer2 la kami...hehehehehhe

5 comments:

intan said...

mancongkam kat mane nih..intan slalu juga mkn kat situ-mancongkam kat area pasar besar gombak..layan kan makan nasi ayam dia...hehhheh...

RiEz said...

adoi2 tercabar keimanan dietku....sedap seh...

NeenaAnuar said...

hahaha.. kurengggg asam tol statement en. shukri tu.. "dia nie memang sawan cemera" sgt2 terasa akak kat sini hoke!!

uuisshh... biler lar nak dpt merasa makan nasik ayam yg manchongkam niee yerr... tak per2.. later2 nanti ade peluang sis roger2 lah kite yer..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

ha'ah dekat nan pasar besar gombak tue..sebelah kedai nasi kandar haji tapah tue..

RiEz

lorr diet nyeh..sabar..sabar.. :)

NeenaAnuar

tue la..sentap mak taw..hahahahahahahahahah
xpa sis..nanti ada kesempatan kita g pekena nasi ayam mancongkam nyek..

POSH76 said...

nasi ayam tu cam sodap jer...harus terai ni...

laki aku pun kalu p cinema mesti nak tngk citer omputeh....huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails