Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 19, 2009

Result UPSR

ok2 aku taw..bukan aku yang amik result UPSR tue...
dan aku jugak bukan lah cikgu yang mengajar budak2 UPSR..

dah tue apa kena mengena UPSR dengan aku nyek..
huhuhhuhuhu anak buah kesayangan aku..(anak arwah kakak aku)
amik result UPSR dia hari nie..


nie la anak buah aku tue...
aku rindu sangat2 nan diorang...


aku nak call tanya result dia..tapi aku takut BINI ABANG IPAR aku jawab phone lak..
(ohhh aku dah gaduh..hampir tarik2 rambut ok nan Be*&$^& tue...)

aku nak try call jugak la nanti...nak taw cam na la result anak buah aku tue...
dulu masa arwah kakak aku masih ada...
anak buah aku merupakan best student..tapi since my sister passed away...
huhuhuhu memang dah teruk la...

apapun aku doakan yang terbaik untuk dia...

abib..achu sayang abib...sian ibu..kat sana..klu abib xbelajar btoi2...
achu taw..abib budak baik...jaga diri ye sayang..achu sayang abib...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wei aku sedih nie....dah lama aku xjumpa diorang..
raya hari tue pun aku xjumpa nan diorang gak..huhuhuhuhu sobbb..sobbb...

14 comments:

♥ladykiki♥ said...

wahwahh.. teringin nakpakai baju pengantin.. bila kah nak shoot baju pengantin nih..hiks

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

♥ladykiki♥

nanti tiba la tue masa kiki tue..sabarrrrrrrrrr lah menanti..

ai said...

Ayoyo...byk touching la :(

tp kalau aku jd kau, aku call je. nnt kang si abib tu ingat kau tak ingat ngan dia plak..huhuhu

-bleh tye tak purple, arwah dulu ninggal sebab apa? sakit ke?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ai..

huhuhu tue la..nie dok nak call la nie..sob..sob..sob...

arwah kakak xcident..n meninggal di tempat kejadian jugak.. :(

intan said...

nak tunjuk gamba ank buah ke..nak tunjuk pakai bj pengantin..yelaaa..bj kamula paling mantop..wahahahha..*tetibe jek..relex. jgn marah...

moga2 anak buah tuh dpt yg terbaik ye..amin

applemintlady said...

cite result upsr xmletop..
bju tu yg mletup..
muahhahaha

NeenaAnuar said...

Sabar yer sis... mudah mudahan satu hari nanti pasti sis dpt jugak bertemu ngan diaorg kehh!! dah jgn cedey2 taw.. meh polokkk meh... *HUGS*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

hahahahahahahah wei ko inat senang ke nak pakai gitu..kena kawen dulu baru terasa kehangatan pake baju gitu..wakkakakakaka

AMIN..AMIN

applemintlady

hahahahahaa sekali jerk dapat pakai cam tue...

NeenaAnuar

AMIN..AMIN..meh2 polukss skit meh.. HUGS... :)

Aujinz said...

tengok Purple duduk atas buaian pakai baju pengantin,..teringat aku cerita bawang Putih Bawang merah versi lama...

ahaks...dah tau result anak buah lom?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

ahhahaha aku versi jahat punya..wkakakakaka...

lum call lagi la..huhuhuhuh

POSH76 said...

amboi kan main posing gown2 yer....

callah tanya sian kat depa....at least depa tau ada yg still caring psl depa...sian kan takde mak..sekurang2 nyer kalu hang call terubat gak rindu mereka kan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76

posing atas buaian lak tue..heheheh...

tue la..aku nak call gak nie tanya khabar diorang..huhuhuhu

Redbloodsnow said...

lawa ko kak, dlm pic tuh..hiksss. alololo cian anak buah akak tuh. agaknyer die terlalu rindukan arwah mom die kot. tuh pasal sampai merosot pelajaran :(

s h a r v i na said...

sedey bace entry nih! ;(

mst sis gado dgn mak baru drg tuh, sbb mak baru dorg tuh jahat kn?ee..
benci!
jgn duli sis..cal je..
dulik pe! kn anak kakk sis gk.. ;)
tp, time kawen sis dorg dtg kn? ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails