Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 17, 2009

aktiviti apa yang best????


N3 gatal2 nak buatkan korang thinking2 skit...
cewaahhhh...xda la..sebenarnya..aku teringin jugak nak jumpa kawan2 blogger aku nie...
dalam erti kata lain..mengeratkan hubungan silaturahim la...
*walaupun aku nie pemalu sila percaya habis2an taw...*

korang ada idea dak..klu kita uat perjumpaan blogger kan..
apa aktiviti yang best kita nak buat????
kasi idea skit bleh..mana taw...ada masa kita leh jumpa ramai2...



berkawan biar seribu...berkasih biar berjuta...bersuami isteri biar satu...
dalam berkawan jangan ada sifat iri hati..
dengki dan khianat..insya-allah hubungan persahabatan tue akan
kekal sampai akhir hayat..amin..amin..amin..

p/s: weh...jom la kita buat aktiviti blogger...maw dak??? sapa maw angkat vontot... :P

16 comments:

Ena said...

wow.. cam beshh jek idea tuw.. sy suke gak tuw.. leh la kenal & jumpe di dunia realiti pulak kan.. waaa... sonok2.. suke2..hikhikhik..

Deqna said...

aktiviti yg paling koman sekali ialah aktiviti makan2.. tulah aktiviti yg paling terbaik...

hahahaha..

apa kata kita jumpa2 sambil makan donat? amacam?

cadangan diterima?

iedaLUVsham said...

nih aku angkat vontutt, siap selak kain lagi, hahahha!!! nakkk!!! ko susun la plan, aku ikut jerk, heheheh!!!

♥ladykiki♥ said...

waahahahaa~ shut up! balalla~


p/s syoknye g karok tutttt

intan said...

best juga idea tuh...kite lantik aujinz jd jin nye..huhuhu..*tetibe jek...

POSH76 said...

bila beb...sibuk jer mcm free hehe
bestkan kalu dapat jumper....

ko nak buat ala2 apa..hehe

~ELLY~ said...

sis...nk ikut...
heheheh
elly br jd follower smlm...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena

nanti kita jumpa nyek..ramai2..best kan..

Deqna

hahahaha makan2 tue diterima..tpi donut tue..kena pikiaq banyak kali skit la..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

iedaLUVsham

hahahahaha wei aku soh angkat vontot jerk la..yang ko angkat kain skali uat mende..wakakkakaka...
aku nak jugak jumpa nan amanda...bestkan..

♥ladykiki♥

hahahahaha nak g sarawak next year... :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

hahahahaha jin jahat wei...

POSH76

heheheh bestkan..ala xkisah la ala2 apa pun..janji best...

~ELLY~

bleh no hal...
nanti kita hang out ramai2 k..

[z@ck] said...

nak join gak!

p/s: mesti saya je yg pling muda dan single lagi kalau join aktiviti blogger ni. Ahahaha..bajet muda pulleeekkk..

alasan..

semua dah kahwin..ahahah

NeenaAnuar said...

anytime babeh!!! apa lagi.. gie lepak2 sambil makan2 & minum2 lar sis.. kalau ade kelapangan insyallah kite jo-in punyer! :D

Aujinz said...

sepanjang memanjang aku panjangkan tangan menaip entri panjang dalam dunia maya nie...

makan makan idea yang paling best..

ahaks..

Intan : kenape aku???????

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

leh2 xda hal..nanti kita jmpa ramai2...akak akan cari yang muda2 lagi peneman zack k..akak pun muda jugak..wakakkaak

NeenaAnuar

tue la..makan2 kan..cam best jerk..


Aujinz

hahahahaha tue pantun dua kerat apa tue...

wkakaka ko nie memang nak makan jerk..taw la aku nie pemakan yang tegar..cewah....

hahaaha intan kasi idea

sayangtikah said...

aku sokong je kalu si anak jin tu jadik pengacara majlis...tapi kalu majlis makan2 anak jin tu nak ke?? kan dia tngh ber diet sknag nih...
Aujinz, betul tak?????...hahaha

Redbloodsnow said...

pssttt....aktivit makan sambil bergelak seakan ler kak eida. tuh baru best. blk umah bw perut memboyot cam buaya kekenyangan..hahaha

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails