Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 16, 2009

Gedik yang over..

nie semua gara2 aku buka blog si applemintlady la nie...*dik..ko la nie.. :P*
langsung aku pun teringin nak makan tau foo fah...
huhuhuhu bergegar pankreas aku tengok tau foo fah kat dalam blog dia tue...
aku pun apa lagi..kebetulan plak hari tue..hari jumaat kan...
ada pasar malam dekat umah aku tue...
bagaikan ibu2 yang mengandong dan mengidam la aku kan..
merengek2 *gedik sebenarnya* mintak en shukri belikan aku tau foo fah...

*ish2 blum ngandong dah macam2 aku teringin kan..*
sib baik la en shukri nak layan bini dia yang 'weng' nie...


satu bekas sehengget sajork...




tau foo fah aku...
sodapppppppppp air gula merah dia pun sedap..
xda la rasa serabut2 hampas tue semua...



sedap kan..kan..kan..


ohh aku xda la beli tau foo fah semata2 kan..
ko inat kenyang ke wei..setakat makan tau foo fah jerk..
nangis air mata darah cacing dalam perut aku kang...
haruslah aku beli makanan lain kan..
hari tue sebabkan xtaw nak makan apa makanya...aku beli bihun sup utara sajork...


aku suka bihun sup yang kaler kuning nie..
terasa skit utaranya...

~ahahahahahahahahahaha kasi aku gelak syaitoonn skit....~
sebenarnya ada kisah gedik skit time nie taw...
aku siap merajuk tanak makan lagik tue nan en shukri...
masa aku mintak bihun sup nie..
aku dah cakap nan budak tue..
yang aku tanak sayur2 tue semua...
*busyuk ok daun sup tue..xsuker..xsuker...xsuker....*
tapinyer budak tue letak jugak...
langsung aku merajuk..balik umah..sepanjang jalan tue..tanak cakap nan en shukri..
siap gedik2 bebel2 lagik tue...


jenuh aku nak buang daun2 ijo tue semua..
aku xsuka la...
xsuker..xsuker...

lawak siut..aku leh majuk n marah nan en shukri lak..
walhal bukan dia pun yang letak sayur tue..
arggghhh aku xkira..sapa soh dia tanak cakap kat orang tue jugak...

nie la majuk gedik nan en shukri..

en shukri: makan la yang...
aku: xmaw..xlapaq...(walhal perut dah tergedik2 dah time nie)
en shukri: makan la..sat g sakit perut..
aku: ~diam jerk~
*pas tue kena tarik tangan nan en shukri kena paksa gak makan..waakkakaakkaka~
aku pun makan la jugak kan...dah memang aku lapaq pun time tue kan..

siap kena sound lagik nan en shukri..
"apa daaa...orang tue yang letak daun tue..abang lak kena marah..."
hahahahahaha korang rasa aku keji dak???saja la nak ngada2 nan laki sendiri kan..



akhirnya camnie la hasilnya....
tue pun ada lagik yang cicir2 daun tue semua...

dalam majuk2 tue pun licin la aku bedal bihun sup tue...
erkkk kenyang sampai pagi...

p/s: buat N3 di malam hari sebab esok pagi maybe aku lambat skit masuk opis..
nak g hantar abang aku ke MINDEF jap...enjoy makan2 yer tawan2... :P






11 comments:

Aujinz said...

hahahhahha....

sian ngan Encik Shukri... tak pasal pasal kena marah...ahahahhaha...

s h a r v i na said...

aduh akak!
da saya pulak nak tau foo faa..
esk nk gi beli pulak la!ehe..
mcm da lame je x mkn!..
haih..

iedaLUVsham said...

sedap sehh tauuufuuufahhh tuh! hahhaha!! teringat aku mase ngandung dolu2, ari2 aku makan smpai ari nak beranak, hahha!!! sedap kan :)

intan said...

ngada2 yerk...babab kang.. :p xpelah abg sendiri kan..huhuhu..
teringin pulak tgk bihun sup tuh..

shiemz said...

Ha? X makan sayur.. x bagus utk kesihatan tuh... hns..hns.... sedap tuh sayur.... mensantekkan kulit.. kekeke

applemintlady said...

ak lak kna??
adoi..
tp kan kite mkn pe pun xletak sayo mayo..xske3..
pastu klu lah org tu tlupa,g taruk gak,ite maleh nk komplen..kang bf ite bisg!jgn nk ngade2!katenye..

aiSyaLiciOus said...

salam,,
xper la kak..gedik pon ngan laki sendiri...so no hal la..huhu..klu ngan org len sure dah kene sembur dah tue..hahah..

even sya xksah g(2months to go) tp gedik sya melampau2 kat cik abe tau..tp our similarity,,eceh3..spekang plak..kite xsuke sayur mayur tue dlm bihoon sup..sgt xsedap..n oso togeh..pon xsuke...yucksssss!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

hahahaha sib baik ko bukan dok dekat2 nan aku..kot x..aku marah la kat ko..hahahahahahah


s h a r v i na

sedapkan..beli 2 taw..tuk akak satu..heheheh

iedaLUVsham

patut la amanda comey jerk..hasil mama dia makan tau foo fah la nie..heheheh


intan

hahahahaha tue la nak kena babab pungkoq nie..


shiemz

ohh aku makan la sayur kailan ikan masin..heheheh


applemintlady

hahahahaha sib baik akak ko nie xpregnant hoke..wkakakakaka


aiSyaLiciOus


hahahaha tue la kan..sib baik laki sendiri..klu lum jadi laki..maw dia pikir lagi banyak kali nak kawen nan akak..heheheheh

NeenaAnuar said...

hep!! nak kene babapp nie sbb tak makan sayur! hehehee.. best lar sayur.. awat tak makan... elok tuk kesihatan taww... kan daa... tak pasai2 en. shukri kene bom atom... wakakaka...

ohhh... itu tau foo fahh.. memang sgt2 mabeless!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

huhuhu xnak kena babab..sakit..hehehehehehe tue la..sian en shukri kena marah xpasal2 kan...
sedapkan tau foo fah tue..

Redbloodsnow said...

uuuuwaaaaaaaaaaaaaa...bencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ko kak eidaaaaaaaaaaaaaa. x pasal² zie lak yg mencarik dh nih. haiiippp haiippp!!! yg taufu tuh kan, rasanya dh berzaman zie x mkn weh...adehhh kecurrr kecurrr.

yg bihun sup tuh plak...adehhhhh nangisss!!! dahlah zie antu mee yg ade sup² bagai neh. kijammmm ko kakkkk kijammm. nyesal bc entry neh...hahahaha

:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails