Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 10, 2009

Super Sunday Treatment

nie la 'treatment' yang aku buat hari ahad hari tue...
syorga beb dapat 'bertreatment' cam nie sekali sekala....
nasib baik la en shukri nak layan aku kan...
tue pun sebab hari sabtu tue..
aku rela dalam terpaksa dok umah jerk seharian....
pas tue harus la balas dendam kan..
hari ahad tue dia kena bawak aku sopingggggggggggggggggggggg


kuar dari umah pun dah kul 3 lebih dah..
singgah lunch dulu...baru la ada tenaga nak berjalan2 kan...
destinasi pertama yang di tuju..harus lah sogo...

aku nak cari suar keja..*niat asalnya...*
tapi dah nama pun wanita kan... *ceaaaaa wanita katanyer...* kena lak kat sogo ada sales time tue...wahhhhhh mak soka..mak soka..
tiba2 ternampak plak..kemeja...en shukri pun dok menghasut soh aku amik...
apa lagi kan..ibarat orang mengantok di sorongkan bantal la kan...

dah habis soping dekat sogo...kita terjah masjid india lak...
ha.....aku nak cari baju tuk raya haji nie skali..
dah alang2 dah kan...
dari satu kedai..
ke satu kedai la...
sampai naik penat la en shukri nak layan aku...
tapi dia terpaksa gak ikut perjanjian tetap perjanjian kan...
*hhahahahahahaha gelak jahat...*

dari petang bawak ke magrib la aku dok cari yang berkenan kat hati...
akhirnya...ada gak la yang berkenan dan muat nan aku kan...

*susah nyer nak cari baju ready made nie...saiz s pun longgar..bahu jatuh la apa la.....xsuker...xsuker...*




hasil rembatan treatment aku...




skit jerk...tapi cukup lah untuk memulihkan mood aku..
hehehehehehehhehehe



nie lah sebahagian dari hasil 'treatment' aku...
siap kain pasang tue...
nanti aku tunjuk kat korang nyek..klu aku pakai yang baru nanti aku show2 la kat korang..
*ceaaa ada unsur2 riak nie kan...*



: masa tengah tunggu en shukri beratur kat ATM dalam sogo tue..
terserempak plak nan deqna..tapi xsempat la nak borak lama2..just say hi.hi bye..bye jerk...


7 comments:

lidasyah said...

wah bestnya buat "treatment" ni... ida pun dah lama tak enjoy this..

sogo mmg syurga membeli belah...

Deqna said...

tulah sekejap je jumpa.. sorilah just sempat hi hi bye bye jer kita...

sebenarnya kiterang dah lambat dah time tuh, nak ke satu tempat tapi singgah jap sogo sbb nak beli kad, pastu si shah duk tunggu dalam kete, tu tak sempat nak berbual lama...

kalau tidak harus kita shopping secara berjamaah sekali... ai loike..heheh..

::PoRcUpiNe:: said...

soping sakannnn nmpkkkk....
auwwwwwwwwwww

zura@iwan said...

bagus2 ni slh satu treatment kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lidasyah

sekali sekala dapat bertreatment cam nie memang beshhhhhhhhhhh giler...

Deqna

tue la kan..xsempat nak borak lama2..minum2 ke..xpa lain kali kita lepak sama2 k..



::PoRcUpiNe::

heheheh release tension



zura@iwan

hehehehe skali skala ok la bertreatment gini..

nasaoji said...

genap setahun tak jejak sogo!..last jejak time beli barang hantaran...

aiseehhh...bila mood soping nak mai nih...dah nak akhir thn dah..

NeenaAnuar said...

uuuuuuuuuu... jeleessssssss... banyak shopping tuee!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails