Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 24, 2009

Tukar kaler peberet tiba2.

ohhhhh nooooooooooooooooooo katakan tidakkkkkkkkkkkkkkkkk
*drama...drama..drama......*
dah ko yang g beli kaler ijau harus la dia kaler ijau..klu ko beli kaler purple..baru
la tupperware ko nie kaler purple kan...
hehehehehehehehehehehehehehhehe


hari tue aku dengan mak buyong berkelah sakan dalam opis.....
aku bawak bekal..mak buyong pun bawak bekal jugak...
berselera jerk makan...kena lak hari ujan sokmo kan...
memang rakus la makan....



semuanya kaler ijau kan.....bukan aku punya la semua tue..
aku punya 2 jerk yang bulat nan botol air tue......mak buyong punya 2.....



kurma telur hasil air tangan mak buyong..


kasi gaul kuah kurma dengan nasi letak kicap kan..
pehhhhhhhhhhhhhh nikmat beb....
aku makan sampai licin tupperware tue..
sapa2 nak berkelah nan aku..meh la...hehehehehehe


p/s: best gak kan kalu buat port luck..tapi aku xpandai masak..segan nak kasi orang makan masakan aku yang xseberapa tue... :)

17 comments:

intan said...

wahhhh...rajinnye dia bw bekal..klu mcm nih hari2 blh jimat duit..pastu blh blnje kiteorg makan..klu mkn free mesti aujinz suka..hohoho...

ina said...

sapa yg pakai hijau ni, ni yang kena babat bontot ni (manja).

[z@ck] said...

best gak berkelah ni kan..
makan semua jadi sedap..

Aujinz said...

Purple : tu dia aih..taperwe dier lagi beso dari taperwe mak buyung..ahaks..

Intan : kenapa aku lagi??..tapi aku memang suka makan free..khohkhohkhoh..

aku rase macam dah komen..tapi si berukben nie buat aku kompius..

nURmALa mAZLan said...

sedap la weh..
terliur aku nih

s h a r v i na said...

akak kuh syg!

pepel tuh fav kaler saya..
and
green fav kaler teman tp mesra saya..
ahaha..
kwn2 yg rapat slalu peli saya psl ijau n pepel..
nih tetbe akak tuka dr pepel ke ijau..
ahahahaha...

Deqna said...

bestnya u ols.. bawak bekal sama2 pastu makan sama2.. memang best lah... harus makan sampai licin sbb makan dari bekas tupperware....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ina

hahhahaah kak ina..pinjam sat kaler peberet kak ina..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

hahahahaahah jimat la sangat kan..pastu pantang ada sales harus ada muka aku..camno tue..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

bestttttttttttt nanti kita kelah sama2 no

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

hahahahaha gimik jerk tue...tupperware tue memang besar..isi dia skit jerk..hahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna

besttttttttttt kalu opis kta sebelah2 leh kita berkelah sama2 kan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

s h a r v i na

hahahaha sudah tukar la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nURmALa mAZLan

sedapppppppppp memang sedappp

puanstoberi said...

puanpurple, wat potluck takyah masak bes2 pun takpe..bila makan reramai tak sedap pun jd sodappp!! huhu :P

NeenaAnuar said...

biler lar sis nak masak tuk kite nie... *nie yg buat kite nak gie raya umah sis nie* :P

POSH76 said...

beb kalu ko tanya aku...aku lagi prefer lauk pauk yg ko sediakan kene dgn tekak aku yg simple mimple ni...hehe

lawa gak kaler ijo tu...aku nak jadi greenliciuos la pulak hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails