Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, November 14, 2009

kena lagik..

terkena lagik aku kali nie...

kali nie aku di kenakan oleh intan_blur (warna baju sanding kitorang sama..tema pun sama..songket..i looiikkkeee) lak..


1.Bekas kekasih saya adalah :

nie yang susah aku nak terangkan nie...aku xtaw la nak bagi taw nama sapa yang terkena dalam

senarai kekasih lamaku....

ceaaaaaaa bajet erra fazira apa ko nie..glamour na..ramai bekas kekasih...


2.Saya sedang mendengar :

lagu "kau lah bahgia..kau lah derita..." ha pikir la sendiri tajuk nyer...

*hahahah walhal aku pun xtaw lagu apa...yang sedang berkumandang kat hot fm nie...*


3. Mungkin saya patut :

usaha dengan lebih gigih dan tanpa putus asa untuk mendapatkan

zuriat pertama aku nan en shukri..

*asyik xmenjadi jerk...huhahauahuahuahau haip2 budak2 lum kawen sila skip jawapan nie taw...:p*


4. Saya suka:

aku suka apa yang aku suka..

xkan yang xsuka pun aku nak cakap aku suka kot...

*aku pun dah penin dengan apa yang aku suka....*


5.Sahabat-sahabat baik saya:

yang selalu berkonference bersama melalui email..sampai kena reject2 email opis aku..

sebab loding lambat sangat..gara2 email junk oleh sahabat2 ku...


6.Saya tak faham :

apa yang di ajar oleh cikgu sebab dok pikiaq nak makan apa lepas kelas...

*hahahahahahaha keji punya anak murid kan..*

klu skrang aku xpaham..napa aku suka gaduh2 manja nan en shukri...

ish xpaham aku....


7.Saya kehilangan :

arwah bapak .. nan arwah kakak sulong aku...

uuuuuwaaaaaaaaaaaaaaaa

perkara yang paling sedih yang pernah berlaku dalam hidup aku...

cukup lah aku merasai kehilangan tue...menyakitkan.


8.Ramai yang berkata :

ko nie klakar la...

*aku pun xtaw kat mana yang klakar nyer....*


9.Makna nama saya :

eh ada makna ke YUSNIDA tue

sampai skrang aku cari xjumpa makna nyer..klu korang ada jumpa makna tue kongsi la nan aku..

tapi aku bermakna taw...*kaber line balik kan...*


10.Cinta itu adalah :

ANUGERAH dari ALLAH...

hargailah ia selagi ia ada dalam DIRI kita..


11.Di suatu tempat, seseorang sedang :

gelak dan sengih sorang2 depan PC...mende yang klakar nyer ntah...

*mak buyong la tue..*


12.Saya akan cuba :

menaikkan skit berat badan aku...
pas tue aku nak cuba menjadi isteri yang mendengar cakap kepada en shukri..
*nampak na..aku nie ketegaq kan..*

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :

aku menjadi hak milik kekal en shukri...AMIN..AMIN..

SELAMANYA pun xtaw ke...

selamanya la....

*susah untuk aku terangkan dengan kata2....hahahahahahahah*


14.Telefon bimbit saya :

NOKIA 5610 xpress music..yang aku selalu menghempuk dan menghempas

di atas meja aku nie..

tunggu masa aku nak campak jerk nie..

sokmo dok 'hang' tiba2 xleh nak detect memory card..sengal..mahe taw dak aku beli tue..

ko suka suki jerk dok 'hang' kan..


15.Bila saya terjaga dari tidur :

kiss pipi en shukri dulu...*ha! sapa kata aku nie xromantik...wink..wink*


16.Saya paling meluat apabila :

orang hengeh2 bawak keta time aku nak rushing g keja..

aku rasa nak jerit..KO TEPI SKIT BLEH DAK...aku sondol vontot ko kang...


7.Pesta/Parti adalah :

ohhh zaman aku berpesta dah lepas....

uwaaaaaaaaaaaaaaaa


18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

haiwan????? ya ampun haiwan apa lak nie..

aku xsuka la binatang2 nie...

teddy bear FROG aku la kot yang comey...wakakaakakakakakakak


19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:

masa zaman remaja la beb...tambah2 time aku sekolah menengah dulu kan...

time aku g panjat gunung jerai..ponteng sekolah..

ha ..klu korang dengaq lagu cinta pantai merdeka tue..

ada kena mengena la tue nan aku..

*time galak masa tue..wkkakakakakakaka skrang dah xgalak dah...*


20.Hari ini :

aku sakit perut..maybe nak period pain kot..

pas tue aku pun mood swing2 dah nie....

nak nyanyi pun xlarat...kat opis nie..

*wakkakakaka bukan nak uat keja..nak nyanyi lak kan...ampun bos..*


21.Malam ini saya akan :

jemput abang aku dekat PUDU dia datang dari LUMUT dengan family dia..

lepas tue maybe bawak diorang p makan nasi lemak dekat DBKL kg baru tue kot...


22.Esok pula saya akan :

hantaq abang aku ke MINDEF sebab dia nak transit sebelum berlepas ke SANDAKAN....

*jangan lupa belikan adik kesayangan angah nie..ayat kursi bulu kambing nan mutiara sabah..*



23.Saya betul-betul inginkan :

perkahwinan aku kekal sampai ke hujung nyawa...nak en shukri sayang aku lebih2..dan manjakan aku lebih2...dan aku nakkan zuriat penyambung kasih sayang aku nan en shukri..doakan aku yer...AMIN..AMIN...


24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :

wowww cantiknyer...aku pakai tudung baru...

wakakkakaakakakakakak *sila jangan muntah dengaq ulasan aku yang ikhlas nie..*


25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :

harus la pusat membeli belah..aku lum ada anak..

klu dah ada anak pun pusat membeli belah gak aku pilih sebagai pilihan pertama..

hahahahahahaahhaha nanti soh la en shukri bawak anak2 kat taman permainan sementara aku soping kan...

ahhahahahahahahahahahah ibu yang mithali nie...


26.Makanan Barat atau Jepun:

janji perut aku kenyang sudah....

*dari lum kawen..sampai dah hampir setaun kawen nie..aku janji

nak belanja en shukri dekat shushi king.....sampai skrang aku membuat2 lupa wakakkakakaka..ampun bang..isteri comeymu nie...*



27.Bilik yang terang atau gelap :

kalau nak tido harus la gelap kan...baru best men raba2..*tettttttttt cilap la..baru best tido...*

kalu nak buat keja..xkan nak dok dalam gelap kot....harus la aku menterang benderangkan

bilik tue kan...kang ada lak tersalah 'keja' lak yang aku buat kang..wakkakakakaka


28.Makanan segera adalah :

KFC la..baru semalam aku bedal KFC hot rot..citttt gebang lebih kononnyer pedas melampau..

aku saman KFC nie kang..sebab menipu..


29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?

liz_atie: owh
liz_atie: da kua ke yang?
liz_atie: spatut bile due?
eida_bob: last month 18hb

aku dok berYM nan my beloved prenz.... i lap u lah yang...


30.Siapa yang anda mahu tag??

1- sis neena...dia pun tengah dalam mood swing nie..aku nak menambahkan

swing dia lagi..hehehe ampun sis.. i lap u muahhhhhhhhhssssss.

2- deqna.. dia dah lama xhapdet blog..sebab dia cakap skrang dia sedikit MALAS..*skit ke banyak nie sebenarnya..*heheheh ampun deqna..

3- zack - yang baru balik dari BTN kat sepang...

4-kojah - yang dah habis exam..dan skrang dah balik umah dah...bagi keja skit kat dia..

9 comments:

intan said...

huhuhu...tq ye sbb jwb tag tuh...pasal ank..sabar ye.belum ade rexeki..tp nak bgtau.."USAHA ITU TANGGA KEJAYAAN" caiyok..caiyok...

Aujinz said...

aiseymen...aku pun lom jawab tag Cik Intan Blur nie..ahaks..

untuk jawapan no 3 tue.. Gambatte Kudasaii... ahaks..

NeenaAnuar said...

huhuhu.. terkenak sudaa.. But I loike!! kalau ade lagi tag.. tag jer yer.. leh lar aku mengisi masa lapang.. *cea.. lapang lar sgt kan* ahakss!!

akan ku siapkan tag yg pertama dulu.. aduss.. malusss tawwww.. org dah tag 2 kali nie.. satu pun tak siap lagi.. uhuk2..

applemintlady said...

selamat ak..
fuh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

heheh no big deal... tue la tengah dok berusaha nie..hehehe

Aujinz

heheh sila jawab no....aku baru nak tag ko tadi..tapi memikirkan ko pun kena xjadi la..


NeenaAnuar

hehehe xpa2 take ur time..janji buat sudah..hehehe


applemintlady

tadi dah nak tag dah..tapi kang kena pelangkung lak..dah la semalam dah tag dah..heheheh..nanti ada tag lain akak tag nyek..

Deqna said...

terima kasih kerana memberikan saya tag ini.. semoga dengan adanya tag ini tahap kemalasan saya boleh berkurangan at least 10%..... hehehehehe

ok.. ok.. ada gak bahan kan.. ok nanti kan yer...

Deqna said...

aiyooo.. camne nak wat tag nie... nak copy pun tak boleh.... nak taip balik soklan payah sikit lah.. byk soklan tuh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna

heheheehhehe isi masa lapang deqna...buat taw...lorr xleh copy nyek..xpa2 nanti kita mintak tlg neena email soklan2nyer..heeheehhe

kojah said...

tgh mengcopy paste nie kak...btw, sy doakan akak cpt dpt zuriat...aminnn eh kak, nasik lemak kt dbkl?ns lemak pak hassan ke??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails