Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 5, 2009

Kasi Hapgred skit

pc aku nie hari tue...tersangat2 la lembabnya kan....
nak buka document pun terhengeh2 hoke..tension2 *ada kura2 kat dalam processor tue gamaknyer....*
ohhh tapi sekarang tidak lagiiiiiiiiiiii
*sengih sampai telinga...*

puas dah aku dok 'berzikir' kat telinga mem aku tue..
mintak dia hapgrade pc aku tue kan...

siap isi borang request bagai la....
*walaupun aku budak IT tapi aku still ikut procudure hoke....*
aku mintak kasi UP skit RAM kat pc aku tue...
ceaaaaaaaaaaaaa nak yang 1GB sajork...walhal orang lain semua pake paling2 koman pun
512mb kan...

*aku kan anak kesayangan bos..harus la exsen skit.....:P*


my prenz tengah dok menggodek cpu aku...
setelah tension dengar aku dok soh dia 'lajukan' pc aku..


alamak xnampak la plak...
terselindung di sebalik tangan kawan aku nie...


nampak belakang sajork...*please dont see the ashhh..wakkakakak*
huhuhuhuh tengok la..betapa gedabaknyer monitor aku..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bos i nak flat screen....
*laptop kasi simpan..guna time2 perlu sajork...hehehehehehhe*
alamak kantoi lak...ada katalog atas meja....


ha...serabut btoi wayar2 kat dalam tue...
*nampak dak..tempat letak pen2 aku tue..vantage hoke..vantage....
hahahahahahahaahahhaaah riak di c2...*



yeyeyeyeyeyeyeyeyyeye muka dah hapie
sebab pc ku sudah laju....cam F1 hahahaahahah


baru la semangat skit nak buat keja hoke...
xsempat nak click dah terbuka dah....*hahahaha auta di c2..*
bos...ada keja yang u nak kasi i settlekan...
wakakakakakakak dan2 rajin terlampau...


5 comments:

NeenaAnuar said...

hoyeh.. hoyeh.. clap2..

so lepas nie harus lebih laju menghupdate blog kan... hik.. hik,.. :P

Aujinz said...

lepas nie pasti laju hapdet blog....ahaks..

zura@iwan said...

sudah speed ya....best la tuh...hehe

Deqna said...

wah bagus2.. pc dah laju.. pasni laju wat keje ker laju update blog..hehehe..

sian my pc kat opis ni kengkadang slow dia fuh.. rasa nak humban je keluar....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

hahahaha pc dah laju kan..apa lagi...hapdet secara berterusan la..hahaha

Aujinz

ye btoi2...

zura@iwan

suka sangatttttttttttt

Deqna

hahahahaha laju buat keja tue alasan..laju hapdet blog tue keja...wakkakaka..
lahai..kasi request hapgrade la kat it department..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails