Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, November 18, 2009

panas..panas..panas

ohhh...nie sebenarnya kisah cousin kesayangan aku yang 'weng' skit nie...
semalam aku kuar lepak2 dengan dia ...
dan seperti biasa bila pertemuan dua waris tok nab nie..
harus la ..ada segmen gosip hangat antara kami kan...
tapi antara yang paling hangat sekali adalah......


nie la minah 'weng' kesayangan hamba tue...

cousin: kek da..(motip panggil aku kek..)..kak nak habaq nie.
aku: apa??
cousin: kak ada secret admire
aku : *saling berpandangan dengan en shukri pas tue gelak2*..sapa plak???
cousin : ada mamat tue..kat opis kak...pakai keta honda transformers (membuktikan betapa kebendaan nya cousin aku nie..wkakakakakakaka) gaji dia 2 kali ganda gaji kak..(betapa rakusnya cousin aku nie)
aku: ha..ok la tue...tunggu apa lagi..
cousin: tapi dia TAK ENSEM....(bleh jawapan nie yang dia kasi kat aku)
aku: hotak hang..awat hang inat..ensem tue bleh bawak kesenangan ka??? tengok cam kek da pilih yang xensem...janji masyukkkk...(sambil usap2 kepala en shukri)
cousin+aku : hahahaahahahahahahahahahahahha (gelak syaiton)
cousin: dasar meterialistik taw..keturunan kita nie..wkakakakakakakaakkaakak
en shukri: hampa memang...(terus kami dua orang terdiam 3 saat..pas tue sambung gelak...)




masih solo....mencari seorang yang kaya...banyak duit..ada keta..ada umah...dan yang penting ensem..wkakakakakakakaka xpaham aku...
pas tue salahkan keturunan..sengal taw...
apapun kekda tetap sayang hang..wakkakakakaka (jangan lupa belanja aku nanti kak..)


15 comments:

iedaLUVsham said...

mcm muke ko gak la, weh jgn lupe blanje aku skali, hahahah!!! :)

Aujinz said...

Oh My Gucci...ahaks..(dan dan jer..mentang2 baru tgk Pisau cukur)

hahahhaa.. aku tak leh hantar application la kot.. aku takde honda Transformers... tapi kacak sikit laaa...(..kucing aku kate laa...)

♥ladykiki♥ said...

sekali pandang ingatkan dayang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

iedaLUVsham

hehehe sama cam muka aku nyek..tue la..semua orang cakap cam tue..ish kuat btoi gen kitorang nie...

hahahaha ko pun 'kek da' jugak..bleh no hall


Aujinz

ko saja nak kasi aku panas kan..mentang2 aku lum tengok pisau cukur..cit..

hahahahahahahaha ko ensem nyek..ok2 dalam pending list...



♥ladykiki♥

:)

intan said...

ok la tuh..tp hingat ye..klu si cousin tuh jd ngan org kaya tuh..jgn lupe syer2..jgn ngadap sorang jek..huhuhuhu..*x hingattttt...

sayangtikah said...

nana oh nana...nape lah ko cenggini...mane ko nak dpt sumer perfect dik oiiiii.....tk ensem tak po...janji poket nyer ensem....aku ingat lagik tragedi raya tahun lepas...blh lak dia kata kwn si shukri tu tk ensem...hadoi la budak sowang nih...hahahahahaha....

ina said...

dah semestinya.meterilistik penting dizaman fantastik ni he he he

nasaoji said...

la, akak ni, ingt aper yg paneh..

kt kat opis nih, skang ni, kemain sejuk bediii ooo....

POSH76 said...

cun cam ni sonang2 jer dapat org kaya...hehe

Redbloodsnow said...

wakakakaka....terbukti materialistik..kahkahkah. Pssttt, zie pun camtuh gak taw. zie plak complete package, siap ngan kebaikkan budi peketi die zie pandang kak. dan² nk yg 5 stars padahal diri sendiri baru je 3 stars. alih² dpt yg sama taraf gak zie koo kak eida.

klo still lg nk cari yg 5 stars punyai complete package, alamat dara tua ler zie nih jawapnya...hahahaha :P

btw, mmg weng akak ngan kazen akak tuh taw :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

hahaha tiba2 masuk share kan...

sayangtikah

hahaha nasib ko ingat yang tue kak..buatnya ko ingat yang dia tertonggeng dalam keto tue..lagi klakar..wakakkakakaka sengal taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ina

hehehe mister loba2...

nasaoji

ehheheeh kat sini pun sejuk jugak..

POSH76

ya ampun tolong la..maw kembang semangkuk dia kalu ada orang puji cun..


Redbloodsnow

hehehe tue la kan...(akak pun sama gak cam tue sebenarnya..tapi apakan daya dpat hat kurengg ensem..tapi masyuk hehehehehe)

applemintlady said...

mak ai..
nk honda??
honda cup ade la..
kwang3..

NeenaAnuar said...

hahahahaa.. memang lawak conversation korang! I loikeeee!!

betol.. tak hensem tak per... yg penting kayooooooo.... :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

applemintlady


hahahaha demand hoke..

NeenaAnuar

ahahhahaha tue la..klu dua pewaris nie bertemu..memang ada jerk...

btoi2..biar xensem..janji kayooooooo..mak suke..mak suker...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails