Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 24, 2009

no idea.......

aku nie kan sebenarnya ada banyak cita nak bagitaw sebenarnya...
tapi aku kekeringan idea la plak...
tiba2 jerk cam xda idea...walhal masa aku tengah mandi tadi..bukan main ok..
idea datang tanpa di pinta...
kadang2 masa bos aku tengah dok kasi presentation pun..
idea leh mencurah2 kat pala hotak aku nie...
siap leh sengeh2 lagi tue...pas tue buat muka konfiden gila paham
apa yang bos cakap...walhal klu bos tanya balik..kompom aku dah kena maki sebab salah bagi jawapan...


tue lum masuk idea masa aku tengah 'termenung' sambil menyanyi lagi..
aku sakit hati betoi la...
kalu aku nak hapdet jerk..
idea cam jeles jerk nak datang dekat2 nan aku...
idea aku pegi merantau jauh dari aku...






aku taw..korang mesti dah bosan masuk umah aku..sepi jerk..tanpa hilai tawa...
*motip nak berhilai2 tawa lak kan..*
aku lagi bosan nan umah aku...
sebab xda mende nak sharing2 nan korang...


aku hangen betoi la...korang penah alami cam aku alami dak????
ka aku jerk yang mengalami simptom2 kesengalan terlampau cam tue...
aku rasa idea aku dah balik kedah la..
tinggal aku jerk kat sini..
idea xdan2 nak raya la tue...gelojoh balik awal2 sangat...
ideaaaaaaaaaaa tunggguuuuuuuuuuu kepulangan ku nanti....


13 comments:

Aujinz said...

awalnye idea ko balik kampung dulu..

balik naik katebang ker..doi!
ade gak entri nak ditaip..hahahhaha

intan said...

ooo..dah nak blk kedah ye.. patutla xde idea..hati dah xde lagi dah kat blog tuh..huhuhuhu..nnt bile idea tu dtg tiba2..cpt2 udate. kang lari lagik kan...

NeenaAnuar said...

yer yer... kite penah alami apa yg sis alami.. biler tang dlm bilik air.. tengah kat dlm lrt.. tengah dok driving... tengah dok makan.. ishh.. dan macam2 lagi lah... ade jer idea2 yg nak terbelahak dari pale otak nie... tapi biler jari dah dekat atas lappy... haram kot satu ayat pun nak kuar!

Deqna said...

ooo patutlah.. apa taknya fikiran sumer dah sampai kedah kan...

beraya kat sana ker? fuh tentu meriah kan..

ina said...

masa tengah memerut tulah idea mencurah-curah.bila keluar je toilet , hampeh.wat to do.

applemintlady said...

lorr..
buleh plak idea tu pi balik kedah kan..
adoiyai..
kite pun salu mgalami kejelesan idea2 nih..
kdg2 smpi tdo2,tmimpi2 idea nk tuleh kat blog..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

ha'ah nak balik kedah..yeyeyeyeyey

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

hahahahaha balik naik kapal selam la...nanti park kat belakang umah mama aku jerk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna

tengah pikir makanan apa yang best nanti time raya..hehehehe...balik kampung mesti meriah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar


tue la kan...sakit betoi hati..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ina

btoi2..setuju sangat...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

applemintlady

tue la..idea tanak tunggu akak..dia balik dulu..hahahahah

POSH76 said...

samalah kita kekadang OTAK tetiba jadi beku padahal bnyk nak citer...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails