Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 19, 2009

Kebakaran Kapal TLDM

sumber dari handphone abang aku...
aku bluetooth nan dia...(orang sibuk nak padamkan api..yang abang aku lak sibuk dok amik video..pas tue siap sms aku suruh cari kat you tube...soh aku dengar sora dia..apa daaaaa)
maklum la..abang aku navy...dan kapal nie merupakan kapal yang dia bertugas..
kapal yang terbesar dan tertua dalam TLDM..





family aku sempat jerk berposing dalam kapal tue..
sebulan sebelum kapal tue terbakar...
tapi kenapa aku xda dalam gambar nie...
huhuhuhuhu kejam ohh diorang nie..xdan2 nak melawat kapal tue..
xnak tunggu aku taw..



sampai masuk ke dalam kapal taw...
nie bukan nyer masa open day ke apa ke..
(sepatutnya xleh naik...wakakaakakkakaka)
abang aku bawak diorang jalan2 kat dalam kapal nie..
aku xsempat nak naik..huhuhuhuhuhuhuh :(
makcik aku masa nie siap g temuramah habis...sampai ke dapur dia pegi lawat...
siap tanya lak tue..orang tue masak apa..wakkakakakaakka
bery the mami jarum taw...


p/s: sebabkan aku nak upload video nie nak sharing nan korang la..
aku sepi tanpa hapdet selama hampir 2 hari..huhuhuhuhuhuh.....cewah..cam la korang heran sangat klu aku xhapdet pun..hehehehehehehehh jangan marah no...


6 comments:

applemintlady said...

owh...
ksian..

NeenaAnuar said...

uuuiisshh... leh posing lagi yer kat atas kapal tuee..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

applemintlady

huhuhu tue la kesian kan..

NeenaAnuar

skrang dah xleh la..diorang posing sebelum kapal tue terbakar...uhuhuhuhu

POSH76 said...

best gak yek posing kat situ....hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76

tue la..tapi apakan daya aku tak sempat nak posing dah terbakar plak..

Redbloodsnow said...

hahaha..adat ler tuh kak eida. klo zie pown, dok seybok amik video drpd tlg org padamkan api..kahkahkahkah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails