Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, November 8, 2009

Ade ke aku nie di katakan cikgu besar..????

ada ke aku datang keja hari tue...
member aku cakap aku macam cikgu besar...

wakakakkakakakakakakak cikgu besar yang kecik....

ada gaya cikgu besar ke???
*cam spastik jerk gambar nie...*
aku pun xpaham napa dia cakap aku cam cikgu besar...
taw la..aku AMAT JARANG memakai baju kurung...


asal aku nampak gemuk dan pendek dalam pica nie???adakah aku dah gemuk????
*xsedar diri dah memang xbrapa nak cukup ketinggian kan...*
dah sama tinggi jerk aku dengan fire save cabinet tue...
tue pun setelah aku memakai kasut 3" ok..baru sama tinggi
nan cabinet tue...kot x..sendiri maw ingat la....
dah la code cabinet tue aku jerk yang pegang..klu bos soh aku buka...
terjengket2 aku taw..nak buka...




11 comments:

[z@ck] said...

ahahaha..
sempoi akk dress up g ofis..
macam guru besar!
=P

POSH76 said...

gaya tu ada walaupun ko kecik2 cili padi...k aper cikgu besau...gaji manyak oooo hehe

::PoRcUpiNe:: said...

tudung akak curlasttt gitu....
i likeeeeeeeeeee....
cikgu kecik ade laaaaaa

kojah said...

akak, nk tny nie...myvi byk makan minyak ke??

applemintlady said...

haah la..
napak cam cekgu..
cekgi pun ok gak..
hks..

NeenaAnuar said...

kite nampak sis as Cikgu Kechik! ahakssss!!

Aujinz said...

macam cikgu disiplin aku... pulangkan walkman sony ku cikgu.. pulangkannnnnnn.....

zura@iwan said...

bgaya gamaknya tu...tu yg kata cikgu bosar...ada tanjak tuh..hikss

Deqna said...

hahahahaha memang sesuai.. tapi lagi sesuai kalau dipanggil pengetua.. sbb cikgunya tak besar mana pun..haha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

wakakkaka macam guru besar..hahahaha amat jarang tuk tengok akak berpakaian cam nie..sebab slalunyer akak suka pakai suar jerk..senang..

POSH76

hahahha gaya tue perlu beb..tue la kan..gaji lebat maaa...


::PoRcUpiNe::

hahaha tudung CT konsepnyer..verangan la...hehehe cikgu kecik nyek..kakakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kojah

MYVI jimattttttttttt minyakkkkkkkk sangatttttttt... :)

applemintlady

hahaha nie lah namanyer cikgu cikgi..wkakakaka


NeenaAnuar

hahahaha cikgu kecik nyek..wakkakaka

Aujinz

wakkaakkaakakakka cikgu displin ko cam aku ke???wkakakaka..tue la sapa soh bawak walkman g sekolah...


zura@iwan

hahahah sekali sekala melaram cam gitu kan..harus la tanjak..heheheheh

Deqna

hahahaha klu pengetua cam gini..dah lama kena buli nan anak murid jerk..hahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails