Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 12, 2009

MINDEF oiii MINDEF di mana kaww

aku nak tanya skit nie wei...
sapa taw MINDEF kat na???
next week aku nak g hantar abang aku dekat c2..

abang aku kena transit kat MINDEF tue sebelum
flight to SANDAKAN...
meroyan aku nak cari lokasi MINDEF tue..

aku cakap kat jalan setapak...en shukri cakap kat sungai besi..
uwaaaaaaaaaaaaaaaa kat na wei MINDEF nie...

ngada2 la KEMENTERIAN PERTAHANAN nie..
dulu transit kat jalan ampang tue..
kan senang...aku taw skit kat na...
nie kat MINDEF bagai plak..
dah satu hal nak cari kat na lokasinya....

MINDEF oiiii MINDEF.....kat mana kaw...nak tanya tok nujum kat FB skrang
dia asyik xda jerk..mana ntah tok nujum tue ilang...
wakakakakakakakakakakak kena tangkap nan JABATAN AGAMA ISLAM gamaknyer...

:P

7 comments:

Redbloodsnow said...

nih awal org angkat tangan surrender. org idak taw mane itu MINDEFF...hehehe

:P

::PoRcUpiNe:: said...

sy pon xtau kak..
lau sy tau,da lame sy gtau akak:)
hehe

Diarihatiku1976 said...

kat setapak.. itu yg saya tahu
tapi mindeff takde flight
yg ada kat area sg besi tu
situ unit udara
setapak tu kementerian
call lah tanya nak kena gi mana

Aujinz said...

Ooo... tanye tok nujum bakpe..
sila tanye ngan tok google.. mesti leh jawabnye...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Redbloodsnow

hehehe ko saje jerk kan hahahahah


::PoRcUpiNe::

uwaaaa napa xtaw..

Diarihatiku1976

oo bukan dia nak naik flight kat MINDEF tue..tapi MINDEF tue as transit jerk b4 dia taw flight dia pnya tiket..naik kat klia nanti..


Aujinz

hahaha en google tanak kasi jawapan jugak...

nURmALa mAZLan said...

En. Google tak sehebat aku
MINDEFF kat semarak weh...
Kat dengan UTM tu

(padahal laki aku yg bgtau)

NeenaAnuar said...

haa.. tu lar yg kite tau dulu pun kat jalan ampang jer.. but now dah tak tau dimanakah lokasi yg sebenarnyer... kalau google leh dpt tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails