Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, November 20, 2009

ada lagik ke cita pasal raya nie????

ya allah baru aku perasan dalam edit post aku masih ada N3 yang aku
dok peram dalam draft..ya ampun..
dah nak masuk raya haji ok eida...bawak2 sedar diri skit...
ahhhhh xkisah la..raya haji ke..raya posa ke...raya cino ka....
apa yang penting...aku suka hati nak create n post jugak N3 pekasam nie...


dalam perjalanan dari kenduri kat sini ke kl...
sampai terlentok2 ok minah nie tido..
penat la konon..walhal masa pegi tido..masa balik pun tido...
dasar taw...

masa pegi kenduri tue kitorang bukan main manis sopan lagi la..
berbaju kebaya bagai kan...
time nak balik tue..singgah kejap kat umah member aku dekat rasah..
tukar baju wei..aku nie memang rimas skit kalu berbaju kurung lama2...
bahana dari menukar baju nie..sampai aku tertinggal kain baju kebaya aku dekat
umah member aku tue...
uwaaaaaaaaaaaaaaaa dah tinggal baju jerk kain xda.....
*en shukri..kita beli baju baru la no....alasan kukuh dak nie???*


serius jerk muka laki aku bawak keta...
non ado senyuman manis langsung...


my lovely adam...
lama acik xjumpa nan adam...
uncle pun sampai dah rindu2 dah kat adam...


part of my life....
tanpa diorang sunyi la hidup aku...
dah lama aku xhang-out nan diorang nie...
huhuhuhhuhuhuhu....


ahhaahaha aksi gedik ~kak miow nampak mata hampa jerk la...~



kitorang nie klu dah berjumpa..
memang sampai tak henggat gelak2..jerk...
nak bergambar...tapi nak gelak2 jugak..
semua nak....



my lovely prenz....




adam yang heran tengok aku asyik nak bergambar jerk...
naik pelik budak nie tengok acik sorang nie...



kami lagik...dan lagik...ohh anak member aku tue..pemalu skit..
sebab tue asyik gitu jerk muka dia..heheheheh


p/s: next week dah raya haji..ada sapa2 nak buat korban @ makan2 dak..
jangan la malu2 jemput aku..kompom aku datang nyer klu aku xda hal lain...
huhhuh aku xamik cuti pun tuk raya haji nie..balik kampung hari khamis malam lepas keja...ahad dah kena balik kl dah..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sadis..sadis...





13 comments:

intan said...

uiksss..sampai mcm tu sekali dia blh tinggl kain kat umah org..bahaya nih..jgn laki pun tertinggal sudah ye..

applemintlady said...

owh..sy ske pakai bj kuwong

Redbloodsnow said...

hahahaha...sama la kite kak eida. zie pun sgt x tahan berbaju kurung lame². kalu dlm aircond xpe ler gak. tp kalau berpanas², rimas kooo.

each time blk dr kenduri kan kak eida, kompom zie tarik kain sampai paras kaki. syorgaaa ooo. terasa "aircond" je...wakakakaka


:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

hahhahaha laki sebab dia drebar..mana leh tinggal..wakkakaka

applemintlady

ohhhh akak xsuka sangat pakai baju kurung...huhuhuhuhu


Redbloodsnow

tue la..sama la nan akak..klu pakai baju kurung..pas tue kena drive..kompom kain tue akak selak sampai ke peha..dah jadi skit plak dah..ahhahaha

nasaoji said...

laaaa....kain pun leh tertinggai..cam no nih...

NeenaAnuar said...

hahaha.. camner leh tertinggal kain tu? agak2 leh carik kain baru tak tuk matching2 kan ngan baju dia tu?

aiSyaLiciOus said...

akak,,
meh2 jmpt dtg umah 27/11 neh...
Sya tunang..hehe..

Jgn malu jgn segan meh dtg yek...

akak sure expert kat sbn kan..umah Sya kat Sikamat jek...mai nooo....

POSH76 said...

best je aku tngk gathering camni...mesti gelak sakan hehe

puanstoberi said...

ku lihat seseorg yg dikenali di situ. ain a.k.a mamaally tu kan..hik hik.. dia kat ner skang ni puanpurple???

Aujinz said...

sawan kamera mu terserlah....

ahaks..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasaoji

hahahaha terlupa..

NeenaAnuar

hehehehe tue la kan..dah kena misi mencari kain plak...adoiyai..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aiSyaLiciOus

alamak sis..akak balik kampung la raya...huhuhhu klu akak kat kl jerk insya-allah sampai la tue..

POSH76

ha'ah memang pun..gelak..gelak..dan gelak jerk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

puanstoberi

kenal ke??hehehe dia dekat klang lama..tapi keja dekat damansara height..

Aujinz

taw sudah..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails