Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, November 14, 2009

Santapan Pagi

peringatan....kalau sesapa yang lum makan..
sila pastikan korang skip dari tengok gambo makanan nie yer..
walaupun ianya tidak ler seberahi mana pun..
tapi klu musim2 ujan nie..tengok roti gardenia pun sodap banget kan...
hehehehehehhehe

roti telur mak buyong....
*ehh sejak bila lak ko ada telur..nie kak..wkaakakakakakakakakakak*


muka mak buyong yang tengah konpius ke apa ke aku pun xtaw...
muka cam takut pun ye gak..taw la lari makan time kuje...wakkakakakaka


ceaaaaaaa jelingan oleh mak buyong.....
*ha...ada orang tanya pasal mak buyong yang slalu interprem dalam blog aku kan...
hehehehe harus la dia slalu interprem.sebab dia jerk la peneman makan aku yang paling setia kat opis nie....*


muka puan blogger harus la ada kan...
berposing sambil pegang pinggan nasi goreng nyer..yang takut di sambar orang...
wakkakakakakakakakaka



nasi goreng...+ ayam goreng...+ sambal...


kitorang kuar makan time nie dah almost 10 dah tue..
mula2 tue kononnyer nak tapau sajork..
jap g..dah sampai kat kedai tue..
leh lak furak2 fengsan makan terus kat kedai..
memang dasar pemakan yang tegar taw...



6 comments:

Aujinz said...

Sabo Ojinz.. Sabo.. ko punye diet tak makan nasik dah nak masuk dua bulan..sabo sabo...

::PoRcUpiNe:: said...

wuhuuuuuuuuuuuuuuu...
nsb pewot da kyg....
yes!yes!
iman maseh kukuh....

Ena said...

salam kenal..

adeiii.. lapor la pulak tengok makann kat sinieyy.. uwaaaa..

NeenaAnuar said...

waa.. kol 10 leh gi b/fast? sgt jeles hoke! :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz..

hahahaha aku memang sengaja nak menggoda pankreas ko kasi gegar...

::PoRcUpiNe::


hehehehe tue la kan..nasib baik dah kenyang..

Ena..

salam kenal..hai...lapa ke??ala sian..

Redbloodsnow said...

akak nihh...ngidammm zie tgk roti tuh...sobsobsob :( nangis wehhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails