Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, November 11, 2009

takut...nak pegi ke tanak nie..

hari nie aku ada appointment dengan klinik kesihatan...
*xda la buat appointment pun..tipu jerk....*

sebenarnya aku nak pegi klinik kesihatan ...
nak buat pemeriksaan tekanan darah aku nie..
sebab skrang nie aku rasa semakin worse plak...

kerap sangat sakit kepala...
badan selalu sejuk2....
*aku ada history low blood presure....dan jugak penah di amik air tulang sumsum
satu ketika dulu...*


dah alang2 nak g buat pemeriksaan tue..
aku ingat nak buat pemeriksaan thalasemia skali la..
tapi aku takuttttttttttttttt injection...
uwaaaaaaaaaaaaaaa nie lum pun pegi klinik...
tangan aku dah sejuk dah nie......

aku nak pegi ke tanak nie nyek...
aku takut nie.....huhuhhuhuhuhuhu
*dasar penakot kan...*

sat nak main baling2 kertas la..
pegi...tanak..pegi..tanak..pegi...tanak....pegi...
uwaaaaaaaaaaaaaaaa tolong la wei....

6 comments:

nasaoji said...

baik p kak, tuk kesihatan berpanjangan diri sendiri jugak..

wahhh...lawo back ground dehhhh....

iedaLUVsham said...

ekekeke!!! g la weh..cek2, nnt ape2 plak, cian ko, mmg le takut, aku ponnn takuuttt, hahahah!!! tapi xpe, pk utk kesihatan ko k, g je, sakit kene cucuk skit je, pastu soh arrr laki ko 'cocok' ko plak, gerenti ilang sakit, ahhhhahahahah!!!! ;p

applemintlady said...

pegi la kak..skt kjap ja..
nk baik utk lama..
g ye..

ai said...

alahhhhhhhhh...pegi jelah! kau tengok aku ni, jarom tu dah mcm besfren aku ooo. keh keh

[S]itie [B]Um [B]Um said...

baik la pergi..kalo ape2 bleh terus buat rawatan. jgn biarkan sakit berlarutan kay?

Redbloodsnow said...

haaa gud². nnti same² ler kte tunggu resultnya after 1 month tuh ek. jgn lupe habaq kat blog taw whats the result


:) harap nothing bad happen la...aminnnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails