Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 26, 2009

Musim mengawan telah kembali

asal ujung taun jerk...
ramai yang amik keputusan nak mengawan...
eh cilap nak kawen....
dah la ujung taun nie musim tengkujuh...memang sesuai la tuk pengantin2 baru nie kan...
ha...yang belum kawen tue..sila la cari tarikh yang sesuai no.....

tapi aku dulu kawen..xda la pilih ujung taun..mula2 plan tue..memang nak kawen
ujung taun jugak...~nampak sangat dah gatal nak kawen kan...~
tapi ada kesulitan plak masa tue..sebab tue tunda bawak ke bulan 3 tue...
nasib la tunda skit jerk..buatnya tunda banyak..harus aku ajak en shukri kawen lari kat siam jerk....~gatal sangat nak kawen kan..~


sebenarnya...aku nak cita pasal aku mendapat undangan ke majlis kahwin nie ha...
dah melalut g cita pasal aku kawen lak kan....
kan dah kantoi..yang aku gatal nak kawen... :P




ada 3 undangan tuk bulan 12 nie...
tapi satu lagi kad lum sampai...
klu xsampai..aku tanak pegi weiiiii...lantak ko c2...
hahahahahahha aku memang keji skit..kalu nak pegi kenduri kawen..harus nak ada kad..
sebab baru aku rasa cam pegi kenduri kawen skit..
kalu setakat jemput2 pakai mulut jerk...xsyiookkkkk....


nie lak undangan dari opismate aku...5/12 nie...indian wedding
~masa dapat undangan nie..aku siap dok hint2 si mak buyong...soh tanya...
makanan tue halal ke tak...wakkakakakakakakakak~
ye la wei...kang pegi xleh makan kang...rugi taw....



nie lak member opis en shukri...
tapi dah lepas dah... 22/11 hari tue...
masalahnya kan...kat luar sampul tulis 21/11
kat dalam kad lak tulis 22/11
last2 langsung kitorang xpegi pun....en shukri la tue...bukan aku...




nie member aku...
belah dia dekat pontian,johor...6/12
maybe xdapat la aku pegi belah dia..jauh na...aku pegi belah laki dia jerk la..12/12
dekat skit...dekat taman manjalara setapak jerk....
nie pun ada lagi satu undangan 11/12..tapi aku masih menunggu kad jemputan nya...
yang masih belum mengetuk peti surat umah aku....
posmen pun malas nak hantar surat kot skrang..
asyik ujan jerk....habis basah surat lak kang..

penuh dah jadual aku untuk next month...setiap hujung minggu ada plan...ish..bila nak pegi berjimba dengan kawan2 nie kan...




10 comments:

[z@ck] said...

title entry sgt panassss..
ahaha

::PoRcUpiNe:: said...

cuti skolah pe lg...
kawin arr kan....
ahaha....
yg da kwin seronok byk laaa...
hehehe

Aujinz said...

tak agak agak..
semua majlis mengawan eh..mengawen dia nak pegi..hahahhaha..

NeenaAnuar said...

oohh.. tak sangka.. sis pun ade sifat "keji" yg sama ngan kite.. kite pun kalau tak dapat kad jemputan kawin... kalau takat jemput by sms & mulut2 jer.. confirm liatttt sgt nak pegi kenduri tu kann? memang btol sis ckp.. rasa cam kuranggg bestttt jerk nak pegi!

anyway... enjoy your makan2 @ kenduri kawin nanti yer... :D

applemintlady said...

bile nk kawin lago??
eh..silap2..
bile nk dpt anak plak lg??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

hahahahaah sama nyek perangai kita..heehehehhe sebab tue kita leh get long together2

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

hahahaha harus la wei...makan pree kan..waakkakakak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

::PoRcUpiNe::

ahhaha syiookkkkkkkkkkkk ooo kawen..apa lagi dear..kawen cepat2..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

hahahaahahah drama jerk lebih kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

applemintlady

tengah usaha nie..lum ada rezeki..huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails