Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, November 6, 2009

Kertu ohhh Kertu

hahahahha tajuk bikin panas jerk...
hari nie aku mendapat satu perkhabaran yang sangat2 menyakitkan
dan jugak menyesakkan otak aku..

sebenarnya...mende nie..berlaku semalam petang...
ada la dua orang kertu dekat sini..
jumpa dengan my bos....*meeting tergempar siut....*

kitorang nie mula2 tue cam kecoh2 jugak nak taw meeting mende kan..
*bery the mami jarum kan.....*

pas tue pagi tadi lak si mak buyong tue...
jumpa my bos.sebab billing..
jap g my bos..bagitaw pasal niat kertu2 tue semalam..
my bos pun xsetuju langsung dengan proposal diorang
so my bos mintak kertu2 tue buat statistik dulu
nak tengok sejauh mana kebolehan diorang....


wakakakakakakakakak ada hati siut...diorang nak carasss...billing yang selama nie
kitorang yang handle...
masalahnyer..diorang nie konsep pun xpaham..
cam na la nak handle billing kan....
leh...mintak dekat aku copy tuk billing last 2 month..pas tue cakap
nak buat statistik...
wakKAWWWWWWWWWWW statistik...2 bulan jerk..
kot yer pun ko amik la dari bulan january tue ....
actually kertu2 tue semua di bawah anak syarikat co aku nie...
*ceaaaa co aku katanyer.....*

co yang kertu2 tue handle sekarang nie dah semakin nazak..
non ado projek baru masuk...
sebab tue niat jahat nak carassss periuk nasi orang lain...

yup..walaupun aku nie budak it..tapi aku terlibat jugak dalam billing invoice nie...
memang la ..xda affect sangat dekat aku kan..tapi tue kan..
keja di bawah tanggungjawab orang lain..
kenapa perlu nak carasss cam tue..

kot korang dah xda keja sangat...serap jerk la masuk dalam co aku nie kan..
buat keja sama2..nie x..diorang tanak serap masuk dalam co aku..
sebab diorang xsuka..co aku nie ada undang2 .... kena punch card...semua la kan..
diorang lak mana ada punch card2 nie...
suka suki jerk nak buat apa....

dah tue..kertu nie jugak yang telah menyusahkan aku ..
dia nie suka bertindak as PM..tapi xpandai nak handle..
pas tue tala kat aku jugak...
memang nak caruttsss... la kan...
*aku memang hangen satu badan last week....*


ntah la..kadang2 aku xpaham dengan orang2 nie..
kenapa perlu mengkhianati orang lain...
sedar la diri tue ooiiiii....aku memang pantang la..dengan spesis2 manusia cam nie..
memang spesis2 camnie wujud kan di kalangan kita...
so BEWAREEEEEEEEEEEEEEE....

7 comments:

NeenaAnuar said...

bawak bertendang sis...
memang ade jer org2 camgini dimana2.. memang harus BEWAARREEE!

applemintlady said...

sabo je la ye..
ari jumaat ni..
bwk ngucap..

sayangtikah said...

org2 yg nak menopos mmg camtu kot...meroyan tak abis2...suka jek create poblem pastu bukan reti pun nak solve....dorang tu poblem creator yg tk sedor dirik!!!!!aku ni lagik la...hot from d oven...cam pizza hut tue...wakakaka...kita nengok je la statistik depa tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

hahah memang rasa nak kasi tendang jerk nie...wakakakak

applemintlady

sebab sabar la nie orang kasi pijak kita..uhuhuhuhuh

sayangtikah

wakakakaak statement ko mantop kak..harus..aku pun xsabar nie nak menunggu statistik for 2 month pala bapak dia...wakakkaka marah nie..(bagi pihak ko kak..)

::PoRcUpiNe:: said...

eee xshukee nyeee kite org pangai cm gini...
nak tnjuk pandaiiiiii kan....
akak sabarr je laaa..

s h a r v i na said...

hurm..
kalo kte sabar, mmg lg org pijak kte!
tp, pape pun sabar la yea kak! ehe

POSH76 said...

beb ko tak masuk tempat aku lagi...naknyer enge2 yg berkuasa...lagi dasat ooo...sales tak mari...POLITIK saja lebey...huhu

akulah mangsanyer.....huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails