Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 23, 2009

Sistem baru ke?? aku rasa cam sistem bangang jerk..

pagi2 lagi hari nie mood aku dah tersentap...
sakit hati betoi aku taw...
sebenarnya hari nie aku ada urusan skit..dekat KWSP dengan bank CIMB..
lepas habis urusan dekat KWSP aku pun...
pegi la ke CIMB lak...dah alang2 satu jalan jerk..
mula2 plan nak kuar waktu lunch jerk..
tapi dah memandangkan aku dah ada dekat luar...
sekali harung jerk la kan....

aku nie dah la kurang mahir bab2 jalan dekat town kajang tue...
berpusing2 jugak la nak cari jalan ke CIMB tue...
walaupun aku dah pernah pegi kan...

dah sampai dekat CIMB..ok la..parking la secara haram jap kan...
sebab bukan lama pun urusan aku tue..
setakat nak amik bank statement jerk...paling lama pun 5 minit...

elok dah masuk dalam bank..orang ada la dalam 4-5 orang tengah
beratur dekat Customer Service tue...
ok la..aku pun beratur la...
jap g...si fomfuan yang handle kaunter tue..leh lak ke sini..sana..
sampaikan aku lak kena tolong amikkan nombor dekat pakcik2 yang nak amik duit pencen tue...
(aku pun penah handle kaunter customer service CIMB sebelum nie..)

elok jerk sampai turn aku...

Fomfuan CS: ye nak apa?
aku:bank statement
Fomfuan CS: kena request dulu..esok baru boleh amik..
aku: aik?? asal plak....saya pegi branch lain bleh jerk amik on same day (cewah skeping london)
Fomfuan CS: branch mana?
aku: seri kembangan
Fomfuan CS: (sambil hulur kertas suruh aku isi) tue branch lain kot...
aku: (amik kertas tue..gumpal2 pas tue campak jerk kat dia balik *tapi xkena la muka dia*) xpa la thanks.


sengal betoi taw...asal lak nak kena request2 bagai lak..
walhal ko print ada kertas A4 jerk pun..
bukan kertas yang ada logo CIMB ke apa ke...
hangen betoi aku...

jap g masa otw nak balik ke opis tue...
aku kan cam was2 skit nak jalan kat town kajang tue...
takut la salah masuk simpang lagi.....sebenarnya aku dah masuk jalan yang betul..
tapi aku tersalah plak..gi kasi signal masuk kiri..walhal aku nak ke kanan..
aku ingatkan xleh nak masuk kanan...
pas tue aku tengok depan..bleh plak masuk kanan..
aku kasi signal masuk kanan balik...
pastue ada la lori yang kat belakang aku tue...
drebar lori tue siap usha aku...lantak ko la kan..bukan aku xkasi signal pun...
dah la kat blakang lori tue..
ada budak2 laki jugak kan...dok usha2 aku..
aku dengan selamber badak jerk jerit dalam keta..
"SALAH JALAN LA..."
ahaahahahahha tue la penangan kalau drive hati tengah marah kan..nasib ko la lori...

4 comments:

Aujinz said...

lorrr.. branch mane tue?

aku senang jer..tak payah request..eh..request gak laa..kot tak kang aku berdiri depan kaunter lame lame brader kaunter tue kate ape plak kan kan kan...

bayo singgit..siapppp..tak sampai pun seploh minit..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

tue la masalahnyer..slalu tue xyah nak tunggu 2 hari la aih..sengal sangat kan..geram haku

NeenaAnuar said...

memang sgt senggal bin beballl lar itu branch! kasik boikot sikit!

POSH76 said...

poyo la branch tu janji betul ur account sudahla....bank ni pun kekadang phening gak ...follow SOPP la kunun2nyer

tu sbb aku suker online banking malas nak tngk muka CS....kdg2 product knowledge pun kerlaut harap make up jer tebal...huhu..alamak terlebih sudah....

tp aku bangga dgn ko biler campak kertas tu...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails