Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 26, 2009

pekena ayam goreng pulak

seperti biasa...kalau datang kat umah aku nie...
aku akan jamu korang dengan makanan2 jerk kan...
xpa la...aku kasi korang idea skit..korang nak makan apa kan..
sebab kadang2 tue..cam blur jerk..xtaw nak makan apa kan...
tue aku la yang selalu alami simptoms2 blur tue..xtaw nak makan apa..
kadang2 tue siap tawaf kedai 2-3 kali...pun xtaw jugak nak makan apa....



tapi sebelum aku hadapkan makanan kat korang...
aku hadapkan korang dengan diri aku dulu...ahhahahahahahahahah...
di persilakan...ratu s.k formware..... ( toilet di sediakan untuk memuntahkan isi perut korang.... :P)


tadaaaaaaaaaaaaaaaaa.................






alamak kantoi plak..pakai selipar...



sebelum makan kita bergedik santai dulu....
aku gedik...mak buyong santai...
*eh asal lak aku yang gedik nie...arrgghhh ini tidak adil....*



lunch aku....ayam goreng mc'd
dah lama xmakan ayam goreng mc'd..
selalunya..kalau pegi mc'd harus order burger jerk...sebab mc'd nie
yang sedap pun burger dia jerk kan...trademark mc'd kan burger...
tapi sekali sekala nak ubah selera...tue sebab aku tapau ayam goreng lak..



not bad jugak ayam goreng mc'd nie...
aku amik yang spicy punya....bleh tahan la......
kira cam xda la kecewa sangat....
skrang kan dah kuar prosperity tue kan...
aku suka gila babas nan burger prosperity tue..
sedap pedas memang kena la nan tekak aku nie..
tapi aku lum berkesempatan nak makan lagik la..ingat hari nie la aku nak g tapau prosperity tue..
nasib skrang nie dah masuk value meal kan..kira murah skit la..berbanding last year dan taun2 sebelumnya...
korang dah makan lum prosperity kali nie???? jom ikut aku..kita g jj time lunch karang...



p/s: ramai orang dah balik kampung ke hari nie???hari nie aku tinggal sorang2 jerk kat IT Department nie...silap2 kang lepas lunch skali dengan aku2 lesap nie....

7 comments:

Aujinz said...

owh..aku lupe laa hujung taon ade prosperity...

petang nie kena layan aaa...(lupekan diet jap..)

Orang lain dah cuti dah makcik..ko buat ape jadi penunggu opis tue..hahahhaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

jom wei kita pekena sama2..aku pun sorang2 jerk nie..huhuhuh...

aku jadi penunggu yang xbrapa nak setia la..kejap2 lagi aku cabut la wei..

ina said...

oh purple jangan tinggalkan akak keseorangan kat sini. akak takde cuti.

applemintlady said...

samo la ite..
satg nk p lunch p lari laju2 p mcd cr prosperity..xtahan dh ni..

AmyNa said...

prosperity buger...uihhh sedappnya. tertelan sudah air liur nie.. glurpp glurppp..muahehehe.

hajat tu pasti x tercapai skrg..kat sini McD x ada.. uhukss!!

Melz said...

ayam mekdi lagi best ke ayam kepci lagi best erk ? hehe sebab tak pernah makan ayam mekdi huhu

NeenaAnuar said...

uwaaaaaa.. kite belum dpt chan lagi nak gie makan prosperity burger... *kene pukau en. teman dlm masa 2-3 hari nie*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails