Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 8, 2009

gedik-gedik

sebabkan masa hari raya hari tue....
xmenyempat nak berchamwhore sakan kan.....
*sob..sob..sambil lap air idung sedey btoi...*

dah tue apa lagi kan...
harus lah...aku balas dendam...
sebelum kuar pegi beraya aku berposing sakan dulu nan en shukri...

posing dulu sebelum kuar umah kan.....
merah kan...heheheh baju raya yang belum sempat di pakai nie...



baju...nan beg sama kaler...

smile....suka dapat posing...

nampak aku kurus ke gemuk???


my beloved asben..en shukri yang simple jerk...
bini dia jerk lebey2...
laki aku nie...jangan la ko harap dia nak pakai kemeja2 bagai
klu nak g beraya @ kenduri nie..
dia lebih senang pakai t-shirt jerk...
nak tengok dia berkemeja hari keja jerk la...


aku lagik...harus la kan...kata nak balas dendam..
harus amik gambar aku banyak2...secara rakusnyer....


lentok manja istimewa tuk korang....
~wakakakakakakak ye..ye aku taw aku di landa episod perasaan..~


aku isteri kepada mohd shukri bin majid....



my cousin..dia pun nak jugak amik gambar....

gambar kat atas semua nya berlaku pada malas sabtu sebelum aku kuar pegi open house..
umah my blogger babes....

yang kat bawah nie lak...
hari ahad sebelum tetamu2 aku sampai...


renungan manja dari aku untuk korang...
*matikla korang mimpi ngeri malam kang...*

oh tidak...aku nampak sangat gemuk pakai baju nie...
tukang jahit tue la sengal..buat baju kurung moden..
xletak zip..main sarung jerk terus..harus la gedabak skit kan....



samseng kampung putat tengah posing sambil makan kueh bahulu...
ha padan muka ko..aku amik btoi2 gambar nie..

kami...eida vs shukri..


hahahhahahaha laki ku yang bermata stim....
eh asal lak nampak separuh jerk kepala en shukri tue...


muka cam xpuas hati jerk..tapi versi sopan..sebab sempat senyum..


tengah tengok keta lalung lalang...
takut2 my BIL sampai lak kang...
kang kojut lak dia tengok akak iparnya meroyan dok amik gambar x abis2...'

memang best la dapat balas dendam amik gambar sakan..
tue baru 2 lai baju raya yang sempat aku taram...
ada lagi 4 lai yang menanti tuk di pakai dan di posingkan.....
harus la kan...penat aku tempah baju...
hehehehehehhheheheheheh....

4 comments:

lidasyah said...

amboi kak.. posing sakan nampak.. pasni bykkan lagi gambar berdua beromantik plak er.. hihihi

Deqna said...

ok lah tu raya kan sebulan masih sempat lagi nak menggediks ngan baju raya..

sila gediks2 lagi yer.. hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lidasyah

wow..nak pic yang romantika d amour ka??wink..wink..

Deqna

ha'ah kan..sebabkan posa selama 25hari..(4hri tinggal) so harus la beraya selama tue jgak...

wakkaka nanti akan ku gediks2 lagik..

NeenaAnuar said...

waahh.. cun2.. nice pic... dpt lar jugak bergambar bersama-sama di hari raya kannn...

baju sis cantik! i loike color dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails