Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 19, 2009

Keow Tiaw Tomyam..

hari tue tekak nie terasa teringin sangat2 nak makan kew tiaw tomyam..
sebenarnya dari malam ok aku dok berzikir kat en shukri
bagitaw aku nak makan tomyam..nak makan tomyam..

tapi en shukri telah bertindak seperti askar zionis yang sungguh kejam
dengan tidak mengendahkan permintan si isteri yang cute mute nie..(hahahah sila jangan fengsan...)

lagipun malam tue aku demam panas gila..
langsung en shukri tanak layan aku..sob..sob..sob...sedey ok...
kijam kan laki aku tue...

*sebenarnya en shukri tue dah paham sangat nan perangai isteri terchenta dia nie..
aku nie pesen klu nak tue cam nak sangat2...macam nak makan bersungguh2 sampai habis licin la konsepnye...tapi klu dah dapat...hareeemmmmm aku nak makan ..that why la laki aku tanak layan permintaan si isteri yang kononnyer ala2 mengidam....*

sebabkan keciwa malam xdapat makan keow tiaw tomyam...
harus la aku berzikir dekat telingan si mak buyong plak kan..
cakap aku nak makan keow tiaw tomyam..
nasib baik mak buyong paham kehendak dan keinginan aku yang sangat susah di pahami
huhuhuhuhuh sob..sob..terharu..terharu..

mari kita makan....keow tiaw tomyam...

keow tiaw tomyam doll restoren...


di minum bersama barli ais..pehhhh time panas2 dapat minum barli..
syorga hoke..syorga....


bihun sup mak buyong...


di minum bersama kopi ais...
pehhh tengok la buih2 air tue...

jemput makan kawan2..


saja kasi korang haus skit tengok... :P


tengah nak get ready sedut air..aku g amik gambar....hehehehehehe

memang puas hati la dapat makan keow tiaw tomyam tue..
aku nie memang pelik skit..klu dekat2 nak sampai time bulan mengambang...
aku akan mengidam nak makan macam2 skit...
xtaw la nanti klu aku pembawakan cam na plak...
maybe nanti klu pembawakan xda ngidam2 kot...:P
tapi bila nak sampai time pembawakan nie...huhuhuhuhhuhuhuhu
sob..sob..tiba2 emo nie..


2 comments:

POSH76 said...

sedapnyer ni yg buat aku lak jangkit tingin ni...

asal apa aku nampak kat blog mulalah aku pun na gak...hehe

ala nak manja2 dgn saper lagi...kang manja org lain baru tau..hehe

Deqna said...

tah2 ni betul2 sebab pembawakan budak... manalah tau kan... cuba cek tgk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails