Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, May 18, 2010

Dah start dah..

yahoooooooooooooooooooooooo dia dah start dah..
apa lagi beb..meh la kita pakat2 serbu...

serbu apa?????? apa lagi..serbuan la...cam JAIS buat serbuan tue.. :P
hahahaahahahha
ok2..eleh nak gurau di petang2 hari pun xleh ke....
*nak kena sepak laju2 sampai klcc la nie...kak ina mail..tolong sat sepak..wakkakakakakaka*

ok la..meh la aku storyboard nan korang...
mende yang dah start tue nyek....


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|






sila jangan tertipu dengan gambar tue punya date...
tue aku men save jerk gambo dari mr google...
nie tuk yang latest promotion...
so apa lagi kawan2...masih ada masa nie....
plan tuk next year punya vacation..
sapa2 nak g honeymoon ke..nak g..bawak anak2 bercuti ke...
nak g apa2 jerk la..suka hati korang la.....

Booking Period :
18 May 2010 - 23 May 2010
Travel Period : 3 January 2011 - 8 May 2011



klik2 la sini nak usha...bila date yang available..
tapi biasa la...harus la lembab gilos kan...website dia..
al-maklum la..kompom ramai yang xnak lepaskan peluang nie kan...
*termasuk la aku... :P*

mana nyek destinasi pilihan kali nie....



sini kah???



atau sini kah???



atau di sini kah???



atau di kepulauan inikah??
*cam xsesuai jerk kalu bawak baby *




kat sini kah???


hahahahaha fengsan en shukri tengok listing dari bini dia nanti....
nasib ko la labu....kata hadiah anniversary tuk next year kan... :P

xpun kita g dalam malaysia dah...redang pun best kan....
*dengki tengok blog dak iena la nie...penuh nan gambar redang..cantik siut..
dulu pegi xsempat nak menghayati keindahan alam redang tue... *

k lah..aku nak g sebey lagi...mana tempat yang menarik tuk next vacation....
apa lagi korang..meh la kita pakat2 serbu..eh tapi bagi laluan kat aku dulu no..hehehehhe
nanti 'hang' lak website tue klu pakat2 serbu.. kasi laluan kat ibu2 mengandong dulu no...


16 comments:

Lady of Leisure said...

dalam list kat banner merah tu i teringin nak ke india..
:D

SyaNa said...

aku tak berani nk booking lagi
tggu la baby kuar tgk condition dia camne kan
tp mmg harus bwk dia jalan2
kena ajar dia adventure :-)
atee anak jantan.kena la lasak :p

Dee said...

ibu mengandung tu dok senyap2lah..hahaha...international je ye..domestic xde? nak gi ganu je..hahaha..

Siti Shuhadah Zainol said...

WAH.. TRAVEL LAGI... AKAK BOOK KAN TUK SHU SEKALI... BUKAN SELALU NAK BELANJA SHU..HEHEHE..JANGAN MARAH HAAA...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ best gak kan india..leh soping sari...kat sana sari mesti cantik2 kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hehehe aku saja la..sementara ada promotion nie kan..aku getik skit tengok promo2 nie..mula la xsenang duduk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hahahahaha mana leh..ibu ngandong nak jugak.. :P

Eye_nee said...

Promotion Ado...Keinginan Ado...Hajat Ado..tempat2 yg ko tepekkan ni mmg marveles...tpppppppppppppppppppppppppppppppp...Duit NON ADO.....HUAAAAAAAAAAAAAAA......

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahah xpo la..plan2 kayuh...

[z@ck] said...

hahaha...
dah dasar kuat berjalan mmg pntang nmpk free seat..

NeenaAnuar said...

takpe sis... masih ade masa sampai hari ahad nie... selamat menyoping keh! :D

Ena said...

Bestnyerrrr..

akak dah lame tak dapat p bercuti nie..

sob sob sob..

Mimy Hamid said...

heheh ko jgn marah hang sbb aku dh dpt book 3 tmpt..wakakak...usaha pasti jaya beb..jgn give up

Iena said...

uhuk3... tersedak sedak aku. upanya ader org duk seru nama aku! hahahhaa...

aku dh give up... tp ko, aku nk bg kata2 perangsang... aja2 fightin nok! usaha 'lif' kejayaan *sebab ibu mengandung mengah nk naik tangga~

Deqna said...

wah pas bersalin nanti nak gi bercuti kah? seronoknya..jenjalan bawak baby sekali..

kita nak booking gak.. tapi si shah dah pesan, takde travel2 buat sementara waktu, sbb baby masih kecik lagi...

takpe.. tunggu tgh tahun dpn...

POSH76 said...

beb aku dok terjah asik hang jer mesti ramai yg masuk....hang pi mana yer...aku nak ikut tour bley hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails