Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, May 25, 2010

Dapat dah akhirnya..

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bila aku rasa gembira...tepuk tangan...
bila aku gembira..aku sengeh sampai telinga...
ahhaahahahahah
*cewah gelak besar...suka hati nie....*

hati adalah sangat gumbira...akhirnya dapat jugak...
setelah bertangguh2 sekian lama...
cewah ayat xbleh blah kan... :P

aku dok tengok kat dalam tv...sampai teringin2 sangat nak makan ...
dok ngomel2 kat en shukri...nak nak..nak..akhirnya semalam dapat jugak aku lepaskan napsu aku...
wah napsu apakah e2... :P

meh2 sila skodeng kat bawah nyek...
tengok la mende hat mak buyong sowang nie teringin sangat.....






*
*
*
*
*
*
*
*
*

Hotcakes dan coffee...
RM4.00 sajork..masuk tax..RM4.20...




tipu la bekas nie..bukan nyer aku order hotcakes with sausage pun....
dapat pekena dengan syrup plus butter...




nie la mende yang aku teringin sangat2 tue...
pancake from mc'd....
pehhhh dapat makan...lega sungguh...



di minum bersama hot coffee...
tapi dah xbrapa nak hot dah..
dah jadi suam coffee dah....


kasi tuang e2 syrup kat atas pancakes tue...
yummy..yummy....sedap..sedap...
tapi agak manis la..
that's why aku mintak coffee..kasi potong skit rasa manis tue....




jemput makan kawan2....
saja kasi terkeluar skit pancake tue...
hahahaahahah buruk tingkah laku kan...


ha licin ok..aku santap ....


yehhhaaaaaaaaaaaaa muka harus hober kan...
dapat makan pancake...
nak buat sendiri haram kerajinannya...
beli jerk sonang.. :P

hamek ko..pepagi datang keja...aku dah hadapkan korang nan pancake..sila jangan salahkan aku..
kalau tetiba ada yang belum bekpest lagi no...aku memang sengaja nak buat korang terliur..
sebab aku nak korang rasa apa yang aku rasa dulu...

tapi ada ke yang terliur nie??? :P

notakakikuberbunyi: eh betoi ka..aku nampak berseri2???? hahahahaha *matik la tanya soklan camnie...kan..ada yang muntah shrekk baca statement aku nie kan... :P* agak2 korang baby apa nyek dalam my tummy nie????

25 comments:

NeenaAnuar said...

sis suke makan bende manis2 nie... baby girl kot! hehehe...

qellissa said...

pancake ni cam lempeng ea??? hihihi..sedap ke? x penah mkn mcd punya bekpas...=)

Siti Shuhadah Zainol said...

mesti la baby gurl....

haa..kan shu ckp..manih pancake tu...

ratusiput said...

meee........mang keji...ehehehe....amboi mak buyong sik mkn sodap2 jek ni...(mmg best jd mak buyong ni...)erkk...mcd ade pancake ekk???

ratusiput said...

meee........mang keji...ehehehe....amboi mak buyong sik mkn sodap2 jek ni...(mmg best jd mak buyong ni...)erkk...mcd ade pancake ekk???

[z@ck] said...

mcm lempeng ja sis...
=P

POSH76 said...

murah rezeki mummy....yg tak mummy pun tingin gak...apa kata ko buat contest teka baby...confirm baby girl ko ni hehe

Lovely Bella said...

waaa.... dah lame dah x mkn pancake nih... mau beli laa nanti... terliur plak mkn.. leh jadi host utk jalan2 cari mkn nih...

intan_blur said...

SALAM BEB..aku tgk perut ko x nampak pun peknen..
aku belum rase la hotcakes nih..sedap ker..? mcm mau cube la

-niD's- said...

hahaaha..pencake ni laa membuatku telioq smalam....aisehhh.....

nak kn p carikni...tgk kakyus makan sungguh sOdap

dalila said...

lama dh teringin mkn kt mcd ni..tapi tk lepas2..

Ena said...

heheheh..

clear gituw..

akak pun tak pernah rae lagi pancakes mc'd tu rase camner.. sbb tau makan yg mak buat jekk.. wekekekek..

kene cube gak la nanti.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ heheh ye nyek???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ lissa pancake tue dalam bahasa omputih..bahasa jawa nyer lempeng sajork..heheheheh sedapppppppppp

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Siti Shuhadah Zainol ~ hahahah baby gurl nyek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ ahhahaahah ada kak..sila la terjah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck] ~ memang pun klu orang kampung panggil lempeng la..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ AMIN..murah rezeki nyek..hhehehe ha contest??? tapi ramai sangat yang teka gurl nie.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ bella..hahahah nanti akak share lagi makan2 yang ada nyek..ahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan_blur ~ heheh beb..sedap try taw....xnampak ke???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-niD's- ~ hahahahah bukan salah kak yus nida..salah shu..ahhahaahha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dalila ~ ala..siannyer...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ ehhehehe akak kena cuba nanti taw..tue la nie pun 1st time eida cuba..sedap..slalunya dok makan yang mama buat ja.. :P

Mimy Hamid said...

beb blh buat sendiri gak...aku ada resepi..mau?? yer aku tau ko rajin...sila amik ni aku bg

1 cwn tepung
sebiji telur ayam
2/3cwn susu segar
1sb gula
1sb minyak masak.

Deqna said...

haah mesti baby gurl nie... kan?
tak pernah lagi try makan mcD punya breakfast meal.. ermm nak gaklah makan pancake tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails