Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, May 25, 2010

Jom skodeng.....

ish2...tag dalaman pun ada ka???? heheheh bahaya nie tag nie... :P
dapat tag nie dari Miss Lady yang aku sangat teringin dengan buah harumanis dia..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa dan jugak dari nida yang baru baik dari demam...:P


ok2..meh kita tengok apa yang tugasan tag nie nak kan...
hehheh senang jerk pun sebenarnya...
dia just nak taw...apa yang korang bawak dalam beg korang...
see mudah kan....



bawak beg kecik sajork...
aku nie pesen..lagi besar beg...lagi banyak la..barang2 yang aku sumbat dalam beg tue..
sampai kena sound nan en shukri dan cousin aku...
"letak ketoi batu apa dalam beg nie..berat melampau..."
hhahahahahahah see e2 adalah pengkeji2 dalam hidup aku tue...


ok skrang meh aku kasi korang tengok skit..
apa yang ada dalam beg cinonet aku tue....

sudah bersedia kah..nak tengok mende yang aku sumbat....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



* purse..of course la..kang nak makan nak bayo pakai apa...
xkan nak soh budak opis belanja kot.. :P
* ada 3 batang pen..hahahaha gila tamak kan..orang letak satu dah la..aku x...
sampai 3 aku sumbat....
* ada charger hp....
* ada cabel phone...senang nak transfer gambar....
* ada kunci opis..kunci keta....
* lipstick..lip gloss....
* ada pendrive
* ada kipas tangan skrang kan musim panas melampau..harus la haku cam mak hayam dok mengipas sokmo..
* ada compact powder...nak touch-up bila kena g meeting..kang berminyak2 muka stok leh goreng telur kang...
* tisu..kasi lap2 peluh2 yang merembes..
* ada sebotol perfume woman of earth.. (cewah siap bagitau brangset lagi tue..hahahha :P)
* ada bil minyak..nak claim kat en shukri :P
* ada envelope duit claim..heheheheheh



* ohhh ada lagi beb..minyak yu yee cap limau....dan jugak bam buah pala....

ha pas tue sendiri maw ingat la kan..
keberatan beg aku tue...
tue lum ada anak kang ada anak kang..ntah apa lagi aku nak sumbat ntah kan...
hehehehehehe....
kalu dah ada anak nnti nak g jalan2 kena tukar handbag dah...
saiz nie xleh dah...kena hapgrade kasi biggest losser asia la.. :P

pehhh....minggu nie rasa sekejap jerk masa berlalu kan...
al-maklum la..minggu nie keja 4hri jerk kan...
jumaat kan holiday...ohhh my mama datang sini hari khamis nie...
esok aku ada meeting lagi dekat Jalan Dungun...sesapa maw bekpest nan aku..sila kan.. :P...


ohhh sebelum terlupa..sesapa yang blum penah dapat tag nie..silakan buat yer...
xbuat aku majuk .. :(....

17 comments:

A D I A said...

wah ko mengingatkan aku ttg hutang tag ini.

aku suka kipas tgn itew, cam mak hayam ek? hahahah. nanti ko tgk la bag aku, cam bag doraemon gak cam ko. tu yg malas bawak bag besar tu.

NeenaAnuar said...

kite dah kene tag.. tapi till now tak buat2 lagi.. adoiiyaii!

harus lah esok2 beg sis akan menjadik lebih berlipat lipat kali ganda besarnyer kan... sbb harus barang baby lagi banyak dari barang mummy dia nanti! hehehe...

Ena said...

naper akka tak nampak gambo beg tu? huhu

Siti Shuhadah Zainol said...

banyeknye barang dia.. sama la kite..lbh kurang jer..hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ hahahah mak hayam buyong beb..clurst kan...
harus aku terjah nanti..cepat2 tayangkan beg doremon..

-niD's- said...

eheheeeh..yg syok minyak yuu yee cap limau pn ada.....hebat minyak nie...dh setanding minyak wangi tu ha.....besala kan beg org pompuan, memang berat mcm ketoii batu....ekekekekekk......

qellissa said...

uit mcm2 ado kat beg u tu..mcm i lah,lg beso beg lg byk khazanah i ltk.. huhuhu

Mimy Hamid said...

aku dah pernah buat..tak mo buat..hehehe...mak ai banyak benor benda ko sumbat..yer kita serupa..hehe

Dee said...

rajinnya buat tag..minyak yu yee cap limau tu anak lak guna..hehehe..

Eye_nee said...

ko kira half sebenleben la yer..semua ader..minyak yuyi tu tak leh tahan tu..tu tuk bebudak tu...ko main balun jer yer...hihihi..

dalila said...

akak tgk ko ni kecik plus kerempeng da.. perut tu tk kira..tp larat ko bawak beg berat2 tu..lainlah akak membesar bagai johan...

Deqna said...

oklah tu.. beg tu penuh diisi dengan barang2 yg digunakan.. kalau beg saya lagi lah.. mcm2 sampah sarap ada..hehehe

Lady of Leisure said...

banyak gak barang u bawak yer heheheh

POSH76 said...

aku pun utang dulu....aku paling suka tang kipas tu tak terfikir pun lepas ni aku mau beli satu lak....cute la ko ni hehe

kak ina mail said...

Rajin ko buat tag ye.itu okey lagi, kalau akak punya beg , lipas pun boleh bertelur.sampai laki akak pun pernah sound.beli apa-apa semua sumbat dalam beg.duit, sampah.point kat situ.dari buang sampah merata-rata, baik buang dalam beg sendirikan.

POSH76 said...

aku tak pasti aku dah komen ke belum sbb tenet aku asik ICU ajer...apa2pun aku paling suka bab kipas..bagus idea ko tu tq beb

Lovely Bella said...

hheheh.. bella bawk beg kecik jerk.. sebab kalo bawak beg yg besar sume nak buh.. payung pun nak buh kalo leh.. hehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails