Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, May 5, 2010

Dapat sudah...

yahooooooooooooooooooooooooo
bila anda rasa gembira tepuk tangan.... *clap2...*
bila anda rasa gembira hentak kaki...*tap2...*
bila anda rasa gembira begini lah caranya..bila anda rasa gembira...
kata hurayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... :P

hehehehehe biasa la..budak ober nie...
cam xpenah dapat hadiah lak kan...
cam la aku jerk yang penah dapat hadiah ye idak....
tapi biasa lah....dah nama pun percuma ...
harus lah gumbira kan...
ko ado???? non ado kan.... :P


sebenarnya kan hari tue...aku penah uat N3 tuk netqueen tue kan...
so apa yang di nanti2kan..telah selamat tiba..dan menjadi milik aku....
apa???????????????????????
ye btoi2...aku dapat la t-shirt dari netqueen tue.....
terima kasih netqueen...
*kalau ada apa2 lagi yang nak kasi...jangan segan2 roger den no.... :P*



suatu pagi yang indah...ku terima flyers from citylink....
sewaktu aku kebizian dan ketensionan dengan kerja melambak2 kat opis...
:P
dan seperti biasa..klu dah dapat something...harus lah...

|
|
|
|
|
|
|
|



H.A.P.I.E
*mak aih..muka dah sama besar dengan labu kak ina dah ha... :P*


mari kita tengok...apakah isi kandungan nya???????????



t-shirt netQueen....




aku amik saiz M....
xpa biar besar skit....al-maklum la....shape dah lari ke laut skit kan...
best2 nanti leh pakai t-shirt nie.....*aku kekurangan t-shirt besar2 nie...*




notakakikuberbunyi : sapa lagi yang dapat t-shirt nie..meh la share2 nan aku..dekuk taw..xmo sharing.... :P sapa yang xdapat tue...jangan marah no.......(aku yang juak lelebey kan..walhal korang xheran pun....)

7 comments:

Eye_nee said...

Ko Photostat t-shirt tu satu kat akk....hihihi..

ikiqzana said...

wah.. best tu yus.. dpt t-shirt dari netqueen. cantik pon cantik.

Ieda Al-Habsyi said...

wah!! ko dapat tahniahhh!! best ko, aku tgk ramai yg buat pasal netqueen ni :)

NeenaAnuar said...

arrgghh.. jelessss tawww.. santekkk t-shirt tu! huhuhu...

camner nak dptkan t-shirt tu? :D

Siti Shuhadah Zainol said...

ooo..akak menang la contest tu? tahniah..

intan_blur said...

apsal aku xdpt..ker aku dah ketinggalan tuk jejak blog nih..heeeeee...ni yg tension nih..
ade sikit dengki kat ko..miahahahahaha

POSH76 said...

beb pakaila nak tngk hehe

rugi tak request...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails