Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, May 12, 2010

Terharu tergaru terkesima

tajuk xhagak2 kan...hehehehehehe...
sebenarnya aku sangat2 terharu dengan "kekonceran" semua sahabat2 adamaya alam maya aku...

terima kasih banyak2...kat korang yang sudi mendoakan aku cepat sembuh dari
cirrrrrrrrr semalam...terharu ok..sangat2 terharu...
walaupun kita kenal dalam alam maya nie jerk..
tapi korang ikhlas mendoakan aku...
*ada yang xikhlas ke??? meh sini nak babab vontot skit... :P*


bergenang airmata ok..baca komen2 korang..thanks all my lalink...
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh banyak2 kat korang...
*gila emo kan..biasa la..pembawakkan katanya...harus la emo.. :P*




walau apapun cara ucapannya...
yang paling penting maksudnya adalah sama....



terharu aku dapat sahabat2 cam korang...
walaupun xsemua sahabat kat sini yang penah aku jumpa..
tapi kita tetap sahabat...
*sapa nak jumpa aku..meh sini meh... wah ada kah??????*


sila amik nie sorang satu k....
tepek kat banner korang taw...aku ikhlas nie kasi korang...
nak kasi yang betoi2...mak xmampuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nak kena g main game tikam2 kat fun fair la kot..baru leh kasi korang..
hahahahahahahaahahahha


dan last skali....aku nak kasi korang nie..
sorang satu jerk taw..jangan lelebey..kang sakit gigi...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



penat aku gubah cantik2 cam nie...
ingat taw..sorang satu jerk...
jangan lebey... :P


last but not least...aku sayang korang semua.....

*semua pica2 nie adalah ihsan dari mr google..thanks mr google..*


notakakikuberbunyi: sahabat itu wujud dari satu pertemuan..dengan 10 pertanyaan...100 keyakinan..dan 1000 kali pengorbanan serta berjuta2 kali perjuangan...dengan 1 keikhlasan dan keredhaan ALLAH..

20 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

wah... dapat teddy bear & ferero roche lagi...tp, coklat tu shu terambik lbh erk..sorry..heheh.. thanks akak...muaahh..muahh..muahh..

A D I A said...

yey yey nak amik coklat dgn teddy bear. i pun klu tau kawan adamaya ni best, dah lama i blogging hehe.

kak ina mail said...

terima kasih purple cute, dengan hadiah coklat tu ngan teddy bear.Tak pernah rasanya aka dapat coklat sebesar tu.ko lah kawan dunia akhirat,khe khe

ratusiput said...

betul tu...walaupun hanye di alam maya...tp rase cm dh close sesangat kan...always keep in touch k..

NeenaAnuar said...

sama2 kasih! akan aku pikul teddy bear tu bawak balik ke rumah ku!

uuuuuuuuuwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaa.... kite nak yg original pun tang gubahan tuuuu.... tak nak lah dari mr. google! :p

Lady of Leisure said...

agree.. sahabat blog ni alhamdulillah kebanyakkan nya sangat caring kan..
:)

Mimy Hamid said...

yeay dapat chocolate ferraro rocher...noktake care...jangan banyak gerak..ko tu ngandung ..take care fren

Lovely Bella said...

waaa..... dpt teddy bearr ngan coklat.... uhuk uhuk terharu nih...semoga persahabatan berkekalan hendaknye amin.. :)

POSH76 said...

aku takmo picturenyer mau coklat ori kalu leh satu kotak hahaha....aku sentiasa doakan kan ko dan semua geng2 blogger yg sewaktu dgn aku...hehe

INGAT JGN MAKAN ITU TULUR AAAAA hehe

Iena said...

tolongla bagi aku gubahan yg ori nyer... confrm aku peluk cium ko byk2... kena cop lesbo pon x kisah... hehheheee

ikiqzana said...

la sian kt ko yus.. ye la telur pindang ni msk gan rempah kan.. harap2 dh ok ye..

Ena said...

waaaaaaaaaaa... bestnyerrr..

nasib baik dah dapat makan sehari sebelum hari Ibu tu.. yum yummy.. ehehe..

ida.. akak dah kasi dah email add akak kat shoutmix ida tu.. nanti check yeh!.. akak nak tahu koding tu.. :)

Uncle Lee said...

Hi Lady, love your blog and your purple colours. Very nice and creative.
Have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Siti Shuhadah Zainol ~ ehhehehe haip2..jangan lelebey nanti gg ucak.. :P

A D I A ~ tue la..memang best member2 kat alam maya nie..


kak ina mail ~ ahahaha kak ko cam xikhlas jerk nak ngaku den nie kawan ko..hahahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ a'ah memang pun kan...keep in touch k..muahhhhhss

NeenaAnuar ~ hahahahahahha amik yang kat dalam nie dah la.. :P


Lady of Leisure ~ memang pun kan...rasa terharu sangat...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ tenkiu noks...lap u lah... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ amik taw..insya-allah AMIN...


POSH76 ~ ahhahaha ko kan tengah diet..mana leh makan coklat banyak2...

Iena ~ wei ko bukan ke tengah mengamalkan diet secara tertibnya..mana leh makan coklat banyak2..ahhahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana ~ dah ok dah..hehhehe


Ena ~ heheheh selamat..akak dah makan..jimat xyah kasi betoi2.. :P
eida dah email dah kat akak..xdapat ke??

Cik Yayang said...

Erm..
Lama nya tak makan itu coklat..
Terima kasih, Ieda..:-)

Anis izyan Abd Rahman said...

fffuuuwwwww
nak betul3x
hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails