Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, May 24, 2010

Brapa cucuk???

happy working day's....semua...amacam best ke cuti sabtu nan ahad....
huhuhuhuhu cuti aku sangat membosankan...huhuhuhuh
*xdapat nak g jalan2 bosan la kan...*

oklah lupa kisah yang mendukacitakan tue...
skrang kita mulakan hari baru dengan senyuman...
ecehwah...senyuman katanya...
xda apa yang spesial pun..seperti biasa..isnin jerk..harus agak liat nak memulakan keja kan..
kena lak...kat atas meja menimbun2 keja yang mengejar dateline...
dan nak2 lak cam aku hari nie..after lunch kena pegi kl..ada demo e-procurement dekat Menara Commerce.. (sebelah sogo soping pun best nie..pakal jerk gaji lagi 2 hari...huhuhuhu)


tanak bebel2 panjang..kang lagi monday blues lak korang kan..
meh la aku sajikan korang dengan satu hidangan yang penuh dengan selera....
*nie last week punya story la nie..opismate aku belanja sate...*


testing amik 3 cucuk sate... seketul nasi impit....



nie permulaan jerk nie...
uat pembuka selera gitu... :P




jemput makan kawan2.....
*eh kalau dekat muar...memang diorang bekpest sate kan...tue pun sebab aku tengok warung kita la....*



tengah pikir cam na nak habiskan sate2 nie....
cam dah kenyang jerk....



hahahahahahahahah licin ok...gambar tadi tue auta jerk lebey...
konon la runsing memikirkan cara2 nak menghabiskan sate2 tue...
hahahaahhaha sangat poyo taw...
makan xhenggat pas tue bising berat badan naik melampau... :P



k la...aku nak habiskan bekpest aku nie....sedap nyer....dah lama aku teringin nak makan nie..
nanti aku bagitau korang aku makan apa nyek,..:)...
pas tue nanti aku g jalan2 kat umah korang lak...
al-maklum la..hari nie rushing skit..kang after lunch aku nak kena g demo ...
ok..take care muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhsssssssss....



11 comments:

kak ina mail said...

Ya Allah dah lama rasannya tak makan sate.nanti kalau akak buat sate , akak wat entry ye.satay sekarang ni jintan manis tak banyaklah.mulut akak ni cam puaka kan.suka sangat nak komplenkan.sate tu sedap tak?khe khe

A D I A said...

weh entry tak lengkap ni. makan sate di mana? berapa cucuk ko makan? jgn jawab biarlah rahsia ye, aku hempuk mak buyung ni kang hehe.

happy monday ye, bagiku setiap hari adalak wiken. larikkkkkk.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ akak bila nak buat tue...bagitau awal2 no..jangan nanti ko publish jerk pasal sate.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ makan kat opis la weh...hahaha brapa cucuk...biarlah rasier...ahhahahaah... ko memang kan...hari2 pun wiken..*ayat menjeles..*

POSH76 said...

shodapnyer makan sate...aku dari ari tu dok tingin nak makan sate...tp tak dapat2 huhu

pssst: aku ingat hang ni baby girl...sbb hang makin berseri2 hehe

POSH76 said...

aku tak ingat aku dah komen ker belum sbb tenet aku kan tenat...tp aku cuma nak cakap ko ni mesti baby girl sbb muka ko berseri2la....hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ ye ke beb??? hehehe berseri2 ke..wah vangga vangga.. :P

Siti Shuhadah Zainol said...

shu tau akak mesti tgh makan pancake mc.d.. iyer la kot...hehe..

sedapnya sate tu..

NeenaAnuar said...

adoiiii... teruss teringin nak makan satay! huuuuwwwwaaaaa!!!

ratusiput said...

ha tul tu posh...aku pn rase baby gerl sbb minah ni rajin melawa2...berseri2..ehehe...bak skit sate tu..!~

Deqna said...

takkan makan 3, 4 cucuk jer? fuh kalau saya lah.. mau sampai 10 batang.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails