Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, May 4, 2010

Sengal

Bongok betoi la....
macam nie pesen pun ada ka????
masya-allah...anak sapa la nie...
nak tengok...meh sini aku tunjuk......



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



aku rasa nak tunjal2 jerk kepala budak nie...apa punya pesen la budak oiiii...
uat malu jerk taw.......






notakakiku berbunyi : aku receive email nie dari my prenz....


15 comments:

A D I A said...

semangat kesukanan tak kena gaya. bukan ada dresscode ke untuk bersukan? pakai tights kat dalam? eh tu laki?

Eye_nee said...

Pakailah suar tight kat dlam tu nak oiii...rupanya akal ko lebih pendek dari suar ko tu yer...

kak ina mail said...

auwww sukanya montok u.pakailah stoking hitam yang kulit tu . .barulah glamer.khe khe

-niD's- said...

BONTOT dia....makaiiiiii..mahai tu

apa punya turrr laaa pesen ginik....
nak GLAM laa tu.....ke suaq panjg dia tak kering that why tepaksa bepesen lagu tue....ahahahahhahahaha

Ena said...

Tu la.. akak pun rase cam gewammmm jek nengok.. haishhhh!!

Siti Shuhadah Zainol said...

eee.. bodos la pompuan tu... wat jatuh maruah org bertudung jer...huh..

Aujinz said...

hahhahaha...

kesengalan tahap cipan..

Lady of Leisure said...

ya ampun pesen apalah gini dik non hehe

intan_blur said...

sape la budak sengal tu ida oiiii...x sek kot budak tuh

NeenaAnuar said...

memang dasar sengal! tapi memang ramai gak lah yg kite jumpa camgini.. ade yg pakai tudung litup tapi baju jarang giler sampai nampak bra! tak paham... tak pahammm...

kathy jem said...

kahkahkah..boley atas tutup..bwh bukak..hahaha

ElyaElmo said...

ahahahaha..bodo kaann budak tu..
elya ri tu nmpak gak gamba nii...tak tahan nk gelak..bonegk btol..
ke lelaki nyamarr pempuan??hu3

Mimy Hamid said...

sengal nya pompuannn..apa da..pki tudung properla...haihh malu tau

Deqna said...

apekehalnya jadi ghope itu??? tak paham? ke dia lelaki nyamar jadi pompuan?

POSH76 said...

aku setuju dgn NEENA.....baik tak yah tutup kalu nak bukak2 tang lain kekadang lagi seksi dari yg free hair huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails