Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, May 1, 2010

Coti la wahai semua pekerja..




yahoooooooooooooooooooo selamat bercoti kepada semua pekerja2 kat malaysia...
eh ada yang xcoti ka?? hek eleh apa daaa...
mat hendon nan mat bangla pun coti taw...hahhahahhahh tetttttttttttttt jangan marah...

ok la sempena dengan labour day yang jatuh pada hari sabtu..
(tension aku siut..jatuh hari sabtu...bukan nak carry foward pun cuti tue....)
aku pun nak wish la kat korang semua..
selamat hari pekerja k...
amacam ada dapat award x sempena hari pekerja nie...
mana taw kot2 bos korang baik hati bagi award....

apa plan korang sempena cuti nie????aku????
aku dah selamat kat kampung dah ha....
balik semalam naik bas kul 11.....
hari nie jalan2 dekat padang besar bawak mama aku....
esok dah nak balik kl kan...
so hari nie jerk la dapat spend masa dengan keluarga kat kampung pun kan...

k lah..tanak bebel panjang2 kan korang bosan la...spoil mood cuti kan...
take care n selamat hari pekerja...
jumpa lagi on monday....*klu aku rajin la p keja..ehehhehehe*

5 comments:

NeenaAnuar said...

tension sikit labour day tahun nie sbb jatuh hari sabtu... boss tak kasik coti ganti pun! uhukk.. uhukk..

Ms AiReEn MoHd said...

labour day aku mcm ampeh terkekjor mencari tiket ironman2 ko tau tak...dr alamanda ke the mines aku mencari semu full seat...sgt jahanam jerk....book online tak leh lak tu, hiahhh ko balik kampung kan!!!best nyer..belikan aku rojak mak bee tau kat pasar rabu..ngeee

Siti Shuhadah Zainol said...

happy labour day... actually x happy la labour day tis year... x krdt forward cuti..hampeh tul..

POSH76 said...

rugi this year bnyk jatuh hari sabtu...huhu

SURIA AMANDA said...

akak..balik kampung ada amek gambar kat belakang umah x? ada carik siput x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails