Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, May 16, 2010

Intersting la sangat kan.....apapun aku memang interesting.. :P

Hari2 cuti nie..dari aku biarkan umah aku nie sepi jerk..bek aku settlekan..
segala hutang2 tag yang ada...nie antara yang aku ingat la...klu ada tag yang aku lupa tue...sila la..kasi aku reminder yer....al-maklum la...umur dah matang nie kan...*cewah matang katanya..*



1) Thank & link the person that give you the award


orang yang berbesar hati kasi aku award nie adalah..tidak lain dan tidak bukan....miss neena.terima kasih la bebanyak sis..sebab sudi kasi this award tuk i...terharu i k...xsangka blog i nie interesting..tapi ye ke interesting nie...
ish2 cam xcayo la plak.....

2) Pass this award to 10/20/30 all bloggers you've recently discover

aku kasi dekat semua yang sudi..lagipun aku rasa ramai yang dah dapat tag nie kan...so klu sapa2 yang lum dapat tue..sila la amik nyek...xyah malu2...aku ikhlas nie...



3) Contact said blog and let them know they've won this award

camna nak contact...sapa2 yang amik..sila la jangan malu2.bagitau la kat aku no.. :P


4) State 7 things about yourself

~ suka soping
~ suka makan..
~ suka posing...
~ suka berkawan
~ suka layan internet
~ suka gaduh2 manja dengan en shukri...dan suka sangat dekat en shukri....:P
~ suka hati aku...la nak suka apa lagi pun.huahuahuahuahuauahauhaua



fuhhhh akhirnya.....dapat jugak aku siapkan separuh dari hutang2 tag aku dengan korang...
*walaupun aku taw ada lagi tag yang aku lum buat...


notakakikuberbunyi: hari nie nak g lawat mak buyong opis aku tue dekat hospital yang dah selamat deliver baby boy semalam...tahniah dari aku...

3 comments:

[z@ck] said...

interesting ni..
=)

NeenaAnuar said...

kite pun dah banyak utang tag yg tak dilangsai kan lagi nie... hehehe..

Siti Shuhadah Zainol said...

wah... suka gadoh2 manja gitu..best2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails