Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, May 31, 2010

Meeting & Posing

hapie working day's tawan2.....tapi aku xbrapa nak hapie la....
hari nie aku xbrapa nak sihat la...
dah 2 malam aku xleh nak tido......
perut mengeras....huhuhuhuhuhu...rasa xselesa....

malam xleh nak tido....nie jangan tanya la..mata aku skit lagi samo la cam mato
garfield ha....silap2 haribulan...pejam terus.....
ngantokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....huhuhuhuhuhu
tunggu la kang..klu bos aku xmasuk...memang selamat la aku tido kat surau jap lagi nie...

ok la..tanak bebel pasal mengantok....
nie aku nak tayang2 muka aku la..
dah lamo xbuat tayangan amal... :P
last week kan aku ada meeting dekat menara commerce tue...

dan seperti biasa...klu dah awal sampai kat sana..harus la meroyan amik gambar kan..
kena lak bos aku tue lambat skit sampai...
aku pun apa lagi....bergedik santai la....pose sana..pose sini...

yang pertama.......meh kita tengok slide show...
*cewah slide show la sangat... :P*





nie dekat parking..otw nak ke lif.....
harus tayang muka dulu kat parking pun parking la...




nie lak kat dalam lif...
sekali aku tengok dalam lif tue ada camera...
hahahaha mesti pak guard yang jaga camera tue..cakap aku meroyan..jakun xpenah naik lif...



nie kat dalam toilet lak....
dalam toilet pun menjadi.....



dalam toilet lagi...

habis meeting dalam kul 4.45 cam tue..
terus cargas nak balik..ye lah..KL kang harus la jammed banget kan.
xkosa haku nak driver jammed2 tue..
tapi sebelum ke parking....
nampak sogo ...amik gambar building pun jadilah..
nak ke sogo xdapek..sebab lum gaji kan time tue.......
*eh semalam aku g sogo...bestttttttttttttttttt sales..sales..sales...*




sogo menggamit2 aku........:P





nampak tue sales....
huhuhuhuhu sebab kan tertarik ngan sales tue la..
semalam ajak en shukri..g sogo....
sebey "sesuatu" tuk baby........


ok la...nak tido2 ayam sat la...
kepala dah sakit nie..berdenyut2 dah....
ikutkan hati maw jerk aku balik nie..
tapi hari nie budak it yang lagi sorang tue..mc la plak..demam katanya...
huhuhuhuhuhuhuhu terpaksa la menahan diri aku kat opis nie...

nanti bila aku dah ok skit..aku g la tawaf kat umah korang nyek...
jangan marah yer.......

17 comments:

-aNida OtHmaN- said...

dimana juag BEGAMBAR...kakak kita ni stILll nampak cun okesss....

kakyus,bawak-bawak tido k kalO dh ngantOkkks...

A D I A said...

perut mengeras? tak check doc ke babe? aku ni bangsa penakut plus gedik skit, skit2 nak check doc. takpe lepas ni tido surau k.

hamboi amik pic sendri, fotogenik mak buyung ni. kalu aku harus muka cam nak nangis je amik pic sendri.

ratusiput said...

ngantuk2 pun smpt interframe lg ye...ehehe...em takpe...tu dugaan kecik je tu utk org pregnant.sabar ye... :)

Lovely Bella said...

ermm..dlm toilet pun gmbr gaks.. heheh ermm.. cube rehat2kan diri oke.. jgn pakse2 .heheh selamat tidoo.. ZZzZZ

kak ina mail said...

biasalah purple, kalau dah nak sarat,.cam tu perut mengejang je.tak selesa dibuatnya.ko kena tinggikan bantal .kaki tu kena lapik ngan bantal biar tinggi sikit, baru selesa.

POSH76 said...

pi pi tido...pembawa budak tu...aku pun kekadang ada penyakit syiok posing sendiri ni...hehe

takper aku suker layan gambo hang yg makin berseri2 time pregnan ni hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ heheh tue la...dimana saja asal bleh kan..nak bergambar.. :)..tue la jap2 lagi nak g baring la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ hehhe ko memang kan... wah motip tiba2 aku fotogenik..bukang fotogenik beb....fotogedik.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ tue la pasai...dalam mengantok2 pun inteprem tue tatap..hehehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ di mana2 saja...asal cun..hahahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ tiba2 ilang rasa ngantok..hahahah...berseri la sangat kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ ye nyek..ok nanti malam kita letak bantal..

Diarihatiku1976 said...

mama voque.. masa ngandung muka nampak cute sungguh

Lady of Leisure said...

betul2 seri ibu mengandung..
:)

Mimy Hamid said...

ko poposing kennn..kemain..weh sogo sale lagi ke?? haiyoo pokai

Ms AiReEn MoHd said...

wah mak buyung bergambo..mane gambo peyut chumel aku nak tgk gambo peyut tu

NeenaAnuar said...

u do look gorgeous babeh! I looiikee posing but not meeting! hahahaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails