Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, May 6, 2010

Set Bersalin tapi bukan aku yang punya

balik kampung hari tue..... member opis aku pesan tolong amikkan barang dari
member kitorang dekat kepala batas,prai...
kebetulan aku memang dah dekat dengan tempat tue..
so apa salahnya tolong menolong kan...


nie la barang pesanannya....



tuan punya barang dah xsabar nak tengok barang pesanannya...



toreh jangan xtoreh...

tadaaaaaaaaaaaaa nie lah barang pesanan mak buyong tue....
set bersalin amway.....




siap ada katalog amway lagi....




2 set...satu tuk dia..satu tuk adik dia..
diorang nie pakat2 nak bersalin dalam masa bulan yang sama....
heheheheh baguih nanti pantang ada geng kan...



ubat2an nyer kat dalam nie...
mama aku cakap set bersalin amway nie bagus...
arwah kakak aku dulu pun...
2-2 orang anak dia pakai set bersalin amway nie...





siap dengan bengkung skali set bersalin amway nie...



tengah test bengkung....



muat ke x kak???
hahahahahahahahahah xpa..nanti lepas bersalin pastikan leh pakai taw...


aku pun xpasti la..apa set bersalin yang bagus kan...
tapi mama aku pun suggest aku amik set amway nie jerk nanti...
meh aku review skit pasal set bersalin amway nie....


Set Lepas Bersalin Tropical Herbs adalah sistem herba lengkap untuk membantu ibu baru memulihkan tubuhnya, di dalam dan di luar dengan cepat & mudah.


* Sistem komphrehensif ini mempunyai 10 komponen herba yang diguna selama 44 hari untuk penjagaan lengkap dan pemulihan ibu-ibu baru lepas bersalin. Bengkung Lepas Bersalin PERCUMA juga ada dimasukkan dengan setiap pembelian set ini.

* Ini adalah rumusan tropika yang mengandungi herba-herba yang telah diguna secara tradisional oleh orang Cina, India, dan Islam untuk membantu pemulihan ibu baru semasa pantang.

Untuk dimakan:

Teh Herba, Lepas Bersalin 1 dan Lepas Bersalin 2.

Untuk Kegunaan Luaran:

Herba Pembersih Wanita, Herba Mandian, Minyak Urut Herba, Minyak Bayi, Campuran Peramping Perut, Campuran Penghangat Badan, dan Campuran Penenang.

Ciri-ciri dan Faedah

* Lengkap dan mudah.

Memberi penyelesaian mudah. Segala yang anda perlukan ada dalam pek ini. Penyediaan minimum diperlukan kerana semua produk telah disukat terlebih dahulu dan sedia diguna.

* Keberkesanan Terbukti.
Herba-herba yang diguna telah diuji sejak turun temurun dan terbukti secara saintifik.

* Herba-herba yang distandardkan.
Mengguna ekstrak bahan aktif herba yang distandardkan untuk kualiti dan konsistensi rumusan.

* Tiada pewarna dan perasa tiruan atau pengawet yang ditambah.

* Kapsul sayuran. Minyak yang diguna adalah berasaskan tumbuhan.
Produk ini sesuai untuk mereka yang vegetarian dan mereka yang mempunyai larangan agama.

* Pengilang herba bertauliah.


kalau korang ada set bersalin lain yang lebih bagus...
bagitaw la skit...mana taw kot2 aku berkenan nanti...
aku ada jugak sebey2 mak dara punya set bersalin..
tapi umangaih....punya la banyak pantang larang dia ok...
masa nak makan jamu tue...kena angkat tetek bagai ok...
hahahahahaha aje giler kan...sempat lak nak angkat bagai....

patut la mak dara tue mantop jerk..ropanya pantang larang dia mak datok..ehhehehehe
masih terlalu awal tuk aku pikir pasal set bersalin nie kot kan...
ye la...baru genap 6bulan usia kandungan aku....
nanti la lagi 2 bulan la aku cari...tapi korang bagitaw la jugak..klu2 korang taw apa yang
bagus....tapi pastikan aku leh dapat shape badan aku macam sebelum mengandong dulu taw.. :P


notakakikuberbunyi: punya la seksa aku tengok mak buyong tue dok try pakai bengkung tue...huhuhuhuhu cam na la nanti kan..harus aku suruh mama aku yang pakaikan...heheheheheheh

10 comments:

Deqna said...

tulah tak tau nak beli set apa kan...

tapi dalam pada tak tau tu, dah terbeli dah set bersalin...

nanti will blog about the set bersain..hehe

mama c'fa said...

set bsalin mak dara pun ok.. tp mase saye pntang aritu gune leesa formula..ubt pun xperlu pening2 nk mkn sbb x byk.. ade bengkung moden skli same mcm amwy tu.. senang je nk pkai sendri..jamu mak dara saye amik lpas bslin.. ok la tu keshtn. huh nk shape yg cntik harus pntang betul2.. bengkung kene pkai wlpun mule2 rase rimas+panas+ketat+ xslese tp hasilnye nti... fuhh mcm xcye seluar jin pun longgar hihihih pepun tpulang pada awk la. hih tu penglmn saye mnggunkn leesa.. ok la..
sendayu tinggi k gak tp ubt byk sgt la..

POSH76 said...

wow bessnyer tak lama turn hang la pakai...kasik demo tau...kalu tak reti nak pakai suruh En Shukri tulun ikatkan hehe

bagus info2 cam gini hehe

SyaNa said...

aku pn tgh pening ni
aku kalo takde bengkung pn takpe
sbb aku nk amik yg bengkung moden tu
yg tu kabonye lebih sesuai utk yg C-zer or normal

takpe..byk lagi masa
hahhaa

NeenaAnuar said...

good info tuk org2 yg belum beranak... hehehe...

insyallah... pasti sis leh balik ke bentuk asal semula jadik nyer nanti! :D

Ena said...

Ida,

akakdulu mase berpantang kan si kakak pun gune Amway nye produk.. memg ok.. Bengkung nye tu sangat bagus.. sbb tahan lasak & tebal.. akak gune sampai la bersalinkan si adik pulak(bengkung je la).. heheh.. dan masih elok sampai skrg.. sbb lepas tu akak gune corset Hai O.. :)

Apapun brand yg kite gune sebennaryne same je.. yg penting kene rajin & gune apa yg kite dah beli tu.. InsyaAllah.. :)

Siti Shuhadah Zainol said...

KAKAK IPAR SHU PAKAI LEESA FORMULA... SO FAR DIA KATA BAGUS SGT.. X BYK BENDA SGT... YG LAINNYER SHU XTAU LA.. SBB XDE XPERIENCE LAGI..HEHEHE..

ikiqzana said...

x tahu plak amway ada set bersalin.

Mimy Hamid said...

beb kawan opis aku pakai set mak dara...mmg seperti dara kembali...kurus la...ko pikir kan yer

[z@ck] said...

akk punya mana?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails