Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, May 2, 2010

Turn Laki Den lak..gila glamour..

ok kali nie aku nak show gambar laki aku lak...
selalu dia cakap aku yang sawan kamera kan...
tapi kali nie...saksikan lah...gelagat laki den plak ha....


saksikan lah yang pertama....


kedua...


ketiga...



ke empat..




lima..





enam...




tujuh...



lapan..


ha...sakan ok laki aku nie...*walaupun sebenarnya gambar aku lagi banyak dari dia ... :P*
tue la slalu sangat cakap aku sawan kamera kan...
dia pun sama naik jerk nan aku ok....


ahahahhaha semoga pagi ahad korang xspoil la dengan gambar2 laki den nie ha...
:P..skali skala aku nak glamerkan dia lak kan....
asyik aku jerk....

ohhhhhhh petang nie aku dah gerak balik kl dari kampung..huhuhuhu... :( sob..sob..sob...
sedeynya....
jumpa esok k.....tattttttttoooooooooooooooooooooooooo






8 comments:

NeenaAnuar said...

hahahaa.. betoi2.. org laki nie dia kata jerk kite giler glammmm... walhal diaorg dlm hati pun teringin sama tu! huhuhu...

Ms AiReEn MoHd said...

acehwah cik abag ko kan....heheehe mau bergaya lak...kalau boy aku nak amik gambo lek lok dlm seratus keping leh dpt 2 jer kot..lain tah hape hape wat sakit hati jerk nyer...

Ena said...

ekekeke..

harus la kan ieda.. ye la.. kalo jadi cam hubby akak tu.. susah nak nengok dier lam gambo.. sbb dier yg amik gambor kan.. wakakaka.. ciannye..

kak ina mail said...

Sejak bila pulak En.syukri jadik model tu.sama naik ngan ko ye.janji happy ye tak.

Mimy Hamid said...

hahaha..ko tengok orang laki cam tu la..padahall dia lg suka gambo..tapi malu..hehe

Siti Shuhadah Zainol said...

wah..posing sakan no... hehehe...

POSH76 said...

nak jugak tu...kasiklah can sekali sekala enterprem hehe

Deqna said...

kasi can lah kat derang kan.. derang selama ni mahu tapi malu..hihihi..
tapi bila dah naik sheh kemain lagi dorang bergambar kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails