Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, May 27, 2010

Kembali senyum

senyum lah..senyum lah...wahai cik purple sayang...
ehhehehehehehe..tiba2...nyanyi kan...
tadi pagi dok meroyan hot danger bagai..mai petang shot wayar tang mana...
terus nyanyi.....

hehehehhehe sebenarnya..thanks a lot la kat korang semua.....atas nasihat2 korang..
terharu2.....tolong lap sendiri ye shoulder sesapa yang basah dek airmata kasih sayang aku tue.. :P

oklah xmo emo2 lagi...bak kata korang..not gud to my baby kan..
skrang meh kita enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sila la enjoy dengan makanan2 aku nie yer...

nie semua makanan2 aku di siang hari nie ye kawan2...
aku nie kalau hati tengah down...marah dan sebagainya...
memang akan menjadi satu habitat..eh cilap tabiat aku makan..makan..dan makan..
orang lain susah hati xlalu makan..
aku susah hati..makan kedarah xhengat dunia...
arrghhhhhh persetankan takut gemuk ka diet ka apa ka..yang penting pedotku gumbira... :P
*eh tiba2 cam teremo skit...*



ok2 la bebel panjang pun tarak guna..apa kata..aku hadapkan korang semua..
yang baik2 hati nie..dengan menu aku sepanjang dari pagi aku masuk keja..sampai la ke petang nie ha...

pagi.....

*
*
*
*
*
*
*



mc'd bekpest lagi...
tapi kali nie bukan pancake dah..
xkan la pancake a.k.a lempeng sokmo kan..kang
ada gak leper jerk muka den yang gebu nie.. :)



aku suka hash brown tue..
aku suka makanan yang berasaskan kentang2 nie



hash..hash....hash...browns



dah gigit baru teringat nak amik gambo...
kira halal la nyek..


ok tue tuk pagi yer kawan2....
tengah hari lak...meh skodeng...menu tengah hari den



ice lemon tea ngan fresh oren...
haip2....jangan speku awal2...
idak ler 2-2 air tue aku yang minum...
satu jerk...fresh oren tue jerk..
ice lemon tea tue my prenz punyo....




fish n chip...


bihun tomyam.....


nie harus la aku yang punyo....
kata emosi terganggu..harus la makan semua yang mengganggu lelemak dalam badan skit kan...


nie la member aku..
haip tolong jangan ngumpat yer...
nie budak opis aku....
hehehhehehehehe....bini orang kuaq lunch nan laki orang...
kitorang berdua nie budak it..
budak2 lain xda lak hari nie..makanya kuaq makan berdua sajork...
* eh asal muka member aku nie cam terpaksa jerk kuaq lunch nan aku kan..:P*


ok dah habis part lunch..skrang masuk part tea time plak...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


donut....
member aku belanja...
aku nyer yang coklat tue....
sedappppppppppppp siap ada inti coklat tue...
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ohhhh bukan tue jerk taw..tea time aku..ad lagi beb...



nampak apa tue..baked sweet potato...



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie la baked potato nyer.....
sangat sedappppppppppp suka.....
ok perut dah kenyang..hati dah kembali riang..
maka senyuman harus la sampai ke telinga sajork... :P

ohhh esok adalah public holiday ....makanya...selamat bercuti la kawan2 ku sayang...
3 hari tue cuti kan..mesti masing2 penuh dengan agenda kan...
aku xbalik kampung..sebab my mama turun sini...jap g sampai la tue..
dia naik bus kul 12pm tadi...petang nie balik awai skit..nak jemput mama aku kat hentian kajang
esok nan lusa ada wedding...mama aku datang sebab tue la..
dia nak balik kedah xpasti la plak bila...so agenda nak bawak dia jalan2 kat sini pun xtaw lagi...
tengok nanti camna...
ok la..xmo emo2 dah...nak kena sentiasa ceria dah...


hapie holiday kawan2.......



notakakikuberbunyi: kadang2 kita gembira..kadang2 kita berduka..tapi jangan biarkan emosi duka menguasai diri..kerana duka e2 lara... yang pasti...aku sayang korang semua...


14 comments:

ratusiput said...

wah menu mantooooppppppppppppppppppp...mmg lemak berkrim kalau ari2 mkn sodap camni...meleleh ayak liur ni ha...last mkn breakfast MCd se baru tunang ngan cik kitol.see.........bp tahun dh tak pegi?tp pagi je la...kalau lunch punye...sbulan 1-2 kali sti jejak punye.ni plak ade kuo cawan lg kan.harus kena tetiap mggu pegi...ehehe...dulu sempat collect satu je!eh kentang tu sti sodap kan.kompem kat jb takde lagi jual camni...!selamat bercuti2 gak...

Siti Shuhadah Zainol said...

huhuhu...sekarang itu tsunami suda sampai penang...huhuhuhuhu....

Dee said...

fuh..makan sesaja..sedap2 lak tu..jeles ai..hehehe..

qellissa said...

wah wah, byk nye mknan dr pg sampai ke petang...

Mimy Hamid said...

ko mood mari habis semua makanan sedap ko makan kan.....best tul nengok...ko dah ok kan...senyumlah cek mek molekkkk.....phewwitt

Ena said...

haaa tu dierrrr haihhhh!!

tak kisah la ieda.. janji ati sudam gumbira.. muke juge sudah ceria.. hehehe..

tapi memg buat akak terlioq la tgk fich & chip tu terutamanya..

Happy holiday gak la utk ieda yeh!.. :)

NeenaAnuar said...

wowowowowowo... nie betoi2 punyer happy nie sis! hehee.. bagus lah... tension2 leh makan banyak kan... kite tension2 terusss tak lalu nak makan!

Lady of Leisure said...

pernsh nampak ubi bakar kat jusco tapi tak penah beli sedap ek.. yg i pernah try cuma roasted chestnut tu je hehe

Aujinz said...

yay...

emo emo leh tolak ke tepi..
makan tetap makan..

Usah di biarkan dirimu di selubungi keledek..errr..misteri...


[gangguan keledek betul...]

POSH76 said...

camnila mama tak mo sedey...wah hang betul2 makan ni mcm2 ada hehe

A D I A said...

emo2 pun makan tetap makan kan. i likeee.jusco mana ko gi ni, au2 ke? aku pun suka swet potato tu, rasa mcm dia inject gula je dalam tu. sdap gila.

Lovely Bella said...

bile perut kenyang hati pun senang la..la..la.. huhuhu sukeeeee fish n chip.. n donutt!!! waaaaa beshnyer...

Ms AiReEn MoHd said...

mak aiyyy ko ni da kenapa..celik mate makan berganda sampai ker mlm nok...terbaekkk..aku takut anak ko membesar bagai johan...payah nak kuar ikut saluran kang.....ngeee peace tipu jerk...doakan terbaek tuk ko nok

kak ina mail said...

bagus , masa megandung ni makan banyak-banyak sikit.jangan lupa banyak makan ikan dan sayur, biar otak anak ko cepat tangkap.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails