Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, May 20, 2010

Senyum lah..senyumlah..ahai..cik mek molek...

CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN
PLEASE ROLLING DOWN FOR THE NEW ENTRY
sampai 20/05/2010 nie jerk k.....
Tarikh tutup contest nie...la tue..


*getik la plak rasanya..hehehehe nie pes time ok aku nak joining2 contest nie...mak sogan..mak sogan...tapi aku telah mendapat satu red allert..klu aku xbuat orang yang kasi aku tag nie nak majuk..makanya terpaksa la jugak den buat taw... :P*

selalu tue dok menggedik dan sengeh tuk letak kat blog nie jerk kan...
nie alamak hai...dan2 xyah pakai blusher sebab otomatik dah merah pp den nie ha...
:P

untukmu lalink. aku terpaksa rela buat la jugak...
hahahahahahahahah rela dalam terpaksa gitu...



mati2 aku ingatkan dia nie korean ok..ropanya orang malaysian..
nie la orang yang bertanggungjawab buat contest nie...
Chentazetty
tengok dia senyum..dan2 rasa xlayak lak nak mempertaruhkan gambar senyuman aku..:P
tapi xpa..just for fun kan...


oh..seperti biasa setiap contest..harus la ada syarat2 peraduan ye idak...
nie antara syarat2nya...


1. Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur ~ aku muda lagi beb..walaupun dalam perutku ada baby..tapi ibu muda to be nie.. :P wekkkkkkkkk sila muntah....


2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai... ~ yolah sorang yolah nie....xcaya ka?? ada nampak sapa2 ka??hahahahaha

3. Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) ~ nie memang senyuman aku yang ikhlas lahir dari hati aku..masa nie hati tengah riang gumbira..g honeymoon la katakan...harus la gembira..kena la sentiasa senyum.. kena lak masa amik gambar nie...baru lepas makan...hati senang lagi kan......kenyang perut....


dan saksikan...aku telah mempertaruhkan...gambar nie...
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


*nak kena usaha keras nie..nak pastikan dapat shape cam nie balik lepas beranak nanti...*


4. Gambar BERSEORANGAN ~ lorrr btoi la tue aku sorang2 jerk...dalam gambar tue.... :) di temani batu bata jerk..huhuhuhuh..

5. Mestilah menjadi follower miss chentazetty ~ Done

6. Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... ~ Done

7. Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman... ~

8. Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum... ~ Done

aku suka senyum kenapa?????? ohhhhh aku sangat suka senyum..walaupun kadang2 dah bleh masuk katogeri sengeh dah...sebab aku rasa..aku nampak muda kalu senyum... :P...ye la..dulu2 mama aku selalu komen..cakap aku susah sangat nak senyum...muka aku nampak bengis...orang cakap aku sombong...walhal aku xbrapa suka tersenyum..tapi sebabkan mama aku selalu marah2 cakap aku xsuka senyum..aku praktikkan hari2 aku kena senyum..klu jumpa dengan orang..dah sekarang ..hobi aku senyum jerk....lagipun aku rasa senyuman tue dapat mengurangkan skit bebanan dah stress.....lagipun skrang kena la selalu senyum kan...kata blogger..mana leh masam2...kena la senyum selalu...lagipun tuk orang yang hapie go lucky cam aku...xsesuai la klu xsenyum....ok dah mari kita senyum...ingat..senyum tue pun salah satu terapi jugak taw...sedekah walaupun secebis senyuman... :)


puhhhhhhh lega..habis jugak akhirnya...

notakakikuberbunyi: ala sajer tuk suka......jangan marah no...hehehhehehe

14 comments:

POSH76 said...

camnilah kawan wa buat tugas dgn cemerlang gitu...ya aku nampak kegembiraan terselah diwajahmu itu...kalu hang menang jgn lupa belanja aku sbb aku tulun pomot hang...wah tak malu gitu hehe
mana tawkan beb rezeki baby budak kecik tu hehe

ratusiput said...

good luck...ne tau rezeki baby ke...ehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ ehhehehe..leh2 no hal....rezeki baby nyek..hehehehhe

ratusiput ~ AMIN...

Eye_nee said...

Perghh..ko pakai baju bunga2 ditemani batu-batu..Jiwang ko yer..
Semoga ko berjaya dlm kontes ni..tak berjaya kalu cuba kontes lain..kontes muka bengis sure ko ada harapan...bukan akk ckp..mama ko yg ckp..hihi..

Ena said...

aiyakkkk!!

ada gak dapat yg nie.. tapi lom buat lagik.. uhuk!.. nanti naaa... hehehe

cun la gambo berseorangan tu.. :)

Siti Shuhadah Zainol said...

alahai...kena lagi..
xpe..xpe...
bab senyum ni... no hal k..hehehe..

NeenaAnuar said...

u look sweet babeh! good luck to you too yeah dear.. betoi tuu mana tau kot2 baby dlm peyutt punyer rezeki kann! hehehe... :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ ahhahaah tue swimming suit tue..wakkakaakkkka harus la bunga2...
wakakakaka ko soh masuk contest muka bengis nyek..hahhhaha

Ena ~ buat taw kak...


Siti Shuhadah Zainol ~ hehehe senyum...

Dee said...

good luck sis..

Lady of Leisure said...

uwaaaa... alamak how do i join this contest yer, contest senyum lak tuh, maklum la i kan tak pernah tunjuk pic sendiri(anonymous blogger), kalau tunjuk pun tunjuk pic i dari belakang nampak bontot jer hehehehe...

kak ina mail said...

Biar betul , slim gila tu.akak harap ko berjaya dalam contest ni.tukang vote bolehlah.

ikiqzana said...

gud luck yus..

ambik award kt blog yer..

fndrocka said...

salam 1senyuman purplelicious!

Deqna said...

wah halusnya dulu2 masa baru2 kawen kan...

takpe pasni leh dapat balik figure camtuh, kalau pantang betoi2.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails