Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, May 21, 2010

Sapa kata yang mati xleh hidup balik???

ha habaq mai skit??? sapa kata beb...benda mati xleh hidup???????
meh sini aku buktikan kat korang.....
ada jugak benda mati yang leh hidup balik ok...


saja nak kasi propa disusuli kesan effect lebey skit......
kasi gempak tahap maksimum kan... :P mati hidup balik..
aje ilang akal apo....

k lah..meh2 sini aku tayangan gambar petang kat korang...



ada apa di sebalik flyers nie...
siap ada noted BESOK PKOL 6 lagi tue..
ye la..maw nyer tak...ada ke..budak2 runner tue..dah kul 7lebey aku
dah kat umah tengah melayan adamaya (last week punya story la nie)
baru hegeh2 call aku cakap dah sampai kat opis..
WAKKAWWWWWWWWWWW la kan..opis hour aku sampai kul brapa..
inat aku kupu2 malam keja sampai malam ke..



nie la yang ada di dalam flyers myeg tue......


roadtax keta aku la..
apo laie...nampak no keta tue..
dah 3 kali 1st prize tue..ahhahahaahahahha
sengal taw cinos2 kat opis aku nie...
chhooooooooiiiiiiiiiiiiiii sangat...


nie roadtax lama yang dah mati tue...



dah hidup dah...puhhhh lega....baru leh merempit lagi pas nie.. :P
*garisan kat cemin keta tue..nampak cam cemin crack jerk kan..ohhh chhhooiii taw..tue sebenarnya pantulan wayar lektrik kat atas tue ha...*


aku renew pakai myeg sajork..easy going gitu..
xyah nak bersesak kat jpj bagai...
semuanya di hujung jari anda....sonang kan....
taun nie dah kali ke-3 aku renew roadtax pakai myeg sajork..
so far ok la..xda apa2 masalah..semuanya smoothhhhhhhhhhhhh....



notakakikuberbunyi : isnin depan ada meeting la dekat menara commerce sebelah sogo tue..huhuhu sapa maw teman aku lunch..meh rr kita lunch sesama..

11 comments:

Deqna said...

mtg kat sebelah sogo tu ke? dah dekat dah ngan ofis kita.. tapi kita tak larat lah nak menyeberangi jambatan tuh..

Siti Shuhadah Zainol said...

dah 3 kali 1st prize ke? wah.... mana tau ni? hehhehe..

Siti Shuhadah Zainol said...

akak..camner nak renew roadtax pakai myeg erk?

Mimy Hamid said...

yer road tax aku pun nak mati hujung bulan may ni ha..garu kepala jap..mati je hidup semula tetiap tahun

Iena said...

aku hengat aperla yg mati idup balik ni... upanya road tax kete daaaaaaa...
leh wak teka teki kat achik mlm ni ni... kalo salah, sila blanje aku mkn sesedap sket! hehehehe

johnlabu said...

heheheh... :)

Lady of Leisure said...

ajak teman mtg nak belanja ke heheheh

Lovely Bella said...

perghh. ingat ape tadi yg mati leh idup semula.. ingat cite antu td?heheh singgah sini semula

Dee said...

ingatkan apa lah td..rupanya road tax..wat saspen je..

Ena said...

roadtax oh roadtax.. hehehhe

merempit ngan kete ok lagi.. tapi jgn over rempit udah ler ye.. =P

g memane ke arini eida.. :)

NeenaAnuar said...

ha'ah... kite pun dok puas pikir... apakah bende yg dah idup mati balik tuuuu... hahahaha... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails