Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, May 19, 2010

Award menakutkan beb....

gila la dapat award cam gini...terharu ok...

tapi masalahnya..pro ke??? hahahahah *nie kalu en shukri tengok nie maw pengsan xcaya dengan ke pro-an bini dia..*
anyway gracias la..tuk awek eumora yang sudi kasi award nie....
*walaupun aku musykil dengan award nie..sebab xpercaya dengan statement tue..pro memasak ahahahahahahahahah malam nie xlena tido aku...*

konpius setengah hari memikirkan pro nya aku memasak..
hahahahahahaha ok2...lelebey lak aku kan...




tapi cam biasa la...
ada award harus la ada soklan cepuput kan...
dan nielah antara soklan2nya...
eleh sonang yo pun...
sap..sap soi yo...



1. 3 jenis Lauk pauk yang suka dimasak

- ayam masak merah
- ayam masak kicap
- ayam goreng
(hamek ko yang senang2 jerk aku suka masak..nie pun leh dapat pro kan.. :P sila dengki dengan aku)


2. 3 Jenis Pencuci Mulut yang Paling Best Penah Buat:


- agar2 pandan (masa bulan posa sajork..)
- agar2 merah ( nie pun sama..laki aku suka nie..senang kan...laki aku..dia suka benda yang senang2 jerk tuk bini dia buat...sebab tue aku sayang dia..hhahahah)
- moist cake

3. 3 Jenis Biskut Kegemaran Time Raya

- tat nenas
- biskut cornflake
- biskut suji
(nie peberet jerk taw..bukan aku buat...mama aku buat..aku tolong makan sajork.. :P)


4. Bagi Award Ni Pada 3 Orang Rakan Anda yang Juga Rajin Memasak

- harus la kak ina mail...
sebab dia memang sangat rajin memasak ok...
xcaya korang tengok la blog dia..penuh dengan makanan jerk..tapi aku nak kasi reminder dulu yer..pastikan perut korang dah kenyang baru korang g terjah blog dia...kot x..meroyan mintak makanan nanti...

- kak ina
dia rajin masak tuk anak2 dia..walaupun kadang2 anak2 dia request bende yang easy2 jerk..senang dapat anak2 gitu..hehehehe...

- sapa2 yang rasa dia rajin dan pro memasak sila la amik tag nie..jangan malu2...
aku ikhlas nie..kasi..sila la amik yer.. :P


ok la budak pro nak sambung buat keja sat...nanti kita sambung lagi k..
hahahahahahahaha jangan marahhhhhhhhhhhhhhh nanti aku suruh kak ina mail hantuk kepala sapa2 yang marah2 tue.. :P

9 comments:

Mimy Hamid said...

mmg menakutkan..especially aku ni ha yg tak pernah masak..heeh nasib tak tag aku..

NeenaAnuar said...

suke tengok award tu punyer apron! cute giler!

memang kak ina sgt layak tuk dpt award nie! hehehe..

kite sesungguhnyer tak layak nak dpt award nie sbb jarangggggggg tempek citer2 memasak! hahaha..

kak ina mail said...

gorjoslah award tu.tapi sorry akak tak pernah pakai apron .kalau tangan kotor, akak kesat kesat je kat kain batik akak ni.tu yang korang nampak sodap je.khe khe.purple ko ambik award tu bagi pehak akak, ko masak daging kicap tu buat akak terliur hari tu.

Eye_nee said...

Pergggggghh....OH!!!Lihat Lah Donia..budak yg tak pandai masak ni dpt award(ayat menguris ni purple..mintak ampun dulu..hahahha)...pe2 pon tahniah la sis tuk award comei ni...

Siti Shuhadah Zainol said...

YERLA..APRON TU CUTE GILER... MANA ADE ERK... NAK LER..HUHUHU...

ikiqzana said...

tahniah la yus ko dpt award ni dari aku..hehehe aku pon rasa konpius gak nape lak aku yg dpt.. bkn pro sngt pon. rajin tu ada lerr.. kih3x

ko pon apa kurang nyer rajin gak memasak wat suami tersayang ko..

Dee said...

wah..wah..wah..lps ni leh ar rajin masak2..hihihi...

A D I A said...

fuh kus semangat, nasib baik tak kasi kat aku. nervous i baca tadi takut u kasi kat i. motifff?

POSH76 said...

hang mmg layak....lepas ni kene lagi aktif la hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails